„O, Bože kakva pesma“ Joca energijom osvojio žiri, ono što mu je Mare rekao nikoga ne ostavlja ravnodušnim

kedl

Veteran Jovan Knežević rođen je i odrastao u Kruševcu, a ima pedeset četiri godine. Još kao dete počeo je da svira gitaru i peva, ali se muzikom nikada nije bavio profesionalno. Nastupao je sa horovima i bendovima iz zabave i ljubavi.

Veteran je pod stare dane rešio da snimi neke pesme koje je napravio još kao tinejdžer. Nema posebna očekivanja od takmičenja, osim da se dobro zabavi jer kako kaže voli mikrofon i scenu. Ima dvoje dece i živi život običnog čoveka.

Tako o sebi priča veteran Jovan Knežević, a ističe i da je veoma emotivan što je pokazao i večerašnjim nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“.

0A0A4487

Večeras se predstavio pesmom „Za ljubav treba imati dušu“ od Atomskog skloništa, a tokom nastupa je dao sve od sebe da razdrma pubiliku i muzički žiri. Da mu je to pošlo za rukom jasno je jer je tokom celog nastupa vladala vesela atmosfera.

-O kakva pesma, Bože -prvi je Jovanov nastup prokomentarisao Žika Jakšić, a zatim i ovonedeljni članovi žirija.

Joca je bio odličan, uvek volim kada je on u emisiji jer to bude posebna emisija. Tako je bilo i ovog puta, ostavio si srce na terenu, u ovom slučaju dušu na podijumu. To je imalo i efekta na publiku, bravo Jovane – istakao je Mare, a lepe reči veteranu je uputila i Tanja Savić:

-Bili ste zaista super Joco, zvučali ste skromno kada ste se pojavili na sceni i rekli da ne znate kako pevate. Pevali ste zaista odlično i na mene je utisak ostavila vaša energija.

Jovane sve pohvale i svaka vam čast – kratko je prokomentarisala Jana.

ivana 2

Pesmu u revijalnom delu Jovan je zapevao sa Ivanom Pavković koja je neko vreme bila opravdano odsutna sa muzičke scene. Pevačica je naime, na svet donela dva dečaka koji sada imaju po šest meseci.

Imam veliku pomoć od porodice, bake i deke su uključene i hvala im na tome – rekla je Ivana, pa zajedno sa Jocom zapevala divnu ljubavnu pesmu „Ima li nade za nas“, a publika je uživala u njihovoj interpretaciji.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk