Login/Registracija

Zbog Jelene Gerbec NASTALA UZBUNA USRED EMISIJE: Žika u transu oponašao Đanija (VIDEO)

Davne 2010. godine, milionski auditorijum upoznao je neverovatan vokal Jelene Gerbec koja od tada gradi uspešnu karijeru zbog čega se danas može pohvaliti da je jedna od najtraženijih pevačica na nastupima.

Ove nedelje po prvi put se našla u žiriju u emisiji „Nikad Nije Kasno“, a Žika nije mogao da propusti priliku da mu Gerbecova ne zapeva na uvce i ispuni muzičke želje.

Imam tremu Žiko stvarno– sa osmehom je priznala pevačica dok je koračala na sceni, kada je Jakšić ohrabrio kako nema potrebe za tim i bio je u pravu.

Bilo koja muzička želja ne može tebe da iznenadi, i sada ćemo izabrati nešto što ja volim– uzbuđeno je najavio njen nastup Žika.

Jelena je u pratnji Orkestra „Nikad nije kasno“ otpevala prvo numeru „Rano moja“ kojom je zagrejala publiku, dok je prava atmosefra nastala kada je zapevala „Učinilo vreme svoje“ uz koju je Jakšić pao u trans.

Uzbunaaaa– dobacivao je on još tokom prvih taktova pesme, oponašajući čuveni Đanijev pokret.

Videli ste da ja nisam hvalio bezveze. Fenomenalan vokal, mačko sada si se baš naoštrila i pevaš još bolje nego pre. Bravo i za momke, tako se brane boje našeg kluba– zaključio je Žika, a ceo nastup pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić