Isplivao snimak star preko 20 godina: „Ovaj momak u žutom gospodin Žika“ (VIDEO)

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA 23 ok

Idejni tvorac emisije „Nikad nije kasno“ i omiljeni voditelj milionskog auditorijuma Žika Jakšić godinama se pre producenstkog posla bavio muzikom.

On je iz rodnog Aleksandrovca krenuo muzički put bas gitarom sa kojom je obišao svet. Kada se preselio u Beograd sa svojim sugađanimom i drugom iz detinjstva Dejanom Ćirkovićem Ćirom osnovao je bend „Ritam Srca“ sa kojim su godinama harali regionom.

Osim što su kao bend samostalno imali mnogo nastupa i uspešnih pesama, oni su pratili i najveće muzičke zvezde. Tako su nakon „Slatkog Greha“, pratili najveću jugoslovesnku zvezdu Lepu Brenu na turnejama, a nakon toga su svirali sa Draganom Mriković.

Uporedo sa koncertima velikih zvezda, objavljivali su albume sa svojim pesmama, a sada je ispivao jedan snimak sa samih početaka iz jedne emisije „ZAM“ produkcije koju su tada vodili Saša Popović i Zoran Pejić Peja.

Saša je tada predstavio sve članove benda, a imao je posebnu najavu za Žiku i Ćiru.

-Samo još jednom da podsetimo gledaoce, ovaj ovde momak u žutom gospodin Žika. Solista Joca, malo je promukao, bubnjar i ovaj u crvenom, sa crvenom gitarom Ćira – rekao je Saša.

Ovaj video je izazvao lavine pozitivnih reakica, a mnogi su zaključili da je Žika Jakšić kao vino, sa godinama sve bolje izgleda.

Prijateljstvo se nastavilo i kada je bend prestao da radi zajedno, Ćira i Žika su prijatelji još od detinjstva, a sa ostalim članovima benda su ostali u fenomenalnim odnosima.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković