Mare za Jelenu Bačić Alimpić URADIO NEVEROVATNU STVAR koju će zauvek pamtiti: „To niko nikada pre nije uradio“

ZIRI NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 16 ok

Jelena Bačić Almipić, svojevremeno se povukla iz medijskog života i potpuno se prepustila pisanju svojih knjiga od kojih je svaka izdata ušla na listu najprodavanijih što potvrđuje njen spisateljski uspeh.

Ove nedelje imali smo priliku da je gledamo kao deo žirija u emisiji „Nikad Nije Kasno“, u kojoj je rado prihvatila da bude gost zbog svojih dragih prijatelja Žike i Mareta, kada je ispričala angdotu o jednom veoma uspešnom projektu na kome je radila upravo sa predsednikom žirija.

SASA MILOSEVIC MARE I JELENA BACIC ALIMPIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 5 ok 1

Mare i ja smo radili na jednom projektu u momentu kada sam ja krenula da pišem „Ringišpil“, moju prvu knjigu i on me je pitao da li neko nekada napisao muziku za knjigu i ja kažem kako nije nikad niko to uradio. Kaže on meni: „E, ja ću da napišem i to će biti moj poklon tebi“, tako da ako se ikada ekranizuje Maretove predivne kompozicije će se čuti mnogo šire i mnogo dalje– otkrila je Jelena, nakon čega je Žika poželeo bliže da objasni o čemu se tu radi.

yika jak

Zamisao je kada dođete kući da čitate tu knjigu, pustite cd koji ste dobili uz knjigu i ta muzika prati knjigu i dovodi vas u jedno fenomenalno stanje da bolje uđete u tu priču– obrazložio je Jakšić koji se sjajno pokazao i kao književni kritičar, primetila je spisateljica.

IMG 3961 1

S obzirom da je ta knjiga prodata u preko 150.000 primeraka, Mare je želeo da je pohvali i otkrije kako je hvaljenje samog sebe jedno od pravila koje je Žika uveo.

Mi smo to morali da uvedemo, to i vama preporučujemo zato što su se namnožile štetočine koje nemaju čime da se hvale, ali oni izmišljaju i preuveličavaju svoje uspehe i tako ugrižavaju talentovane ljude. Dakle, ako imate čime slobodno se hvalite. Hvalite i svoje, evo Mare je skroman, ali ja ga hvalim– ispričao je voditelj i autor emisije.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić