Login/Registracija

Zorana Mićanović otkrila šta joj je najbitnije kod muškarca: Odgovor iznenadio sve (FOTO)

Mlada zvezda Granda Zorana Mićanović važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica mlađe generacije.

Mediji se svakodnevno trude da izvuku neki novi detalj i njenog pritavtog života koji Zorana vešto krije od očiju javnosti.

Ona je jednom prilikom u medijima govorila o ljubavnom životu, a tada je priznala da je imala momka koji ju je prevario sa udatom ženom.

Sada je rešila da je njena publika malo bolje upozna, pa je na društvenoj mreži Instagram odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

Naravno da je većinu najviše zanimao njen emotivni status, a jedno pitanje privuklo je posebnu pažnju.

-Koliko si visoka i šta ti je najvažnije kod muškarca?- upitao je neko, a ona je odmah odgovorila:

-Visoka sam 1,67, što se tiče muškaraca najvažije mi je da ima poštovanje, razumevanje i kulturu – poručila je mlada pevačica.

Instagram zorana micanovic

Podsetimo, nedavno je njen mentor Aleksandar Milić Mili u izjavi za medije rekao da je Zorana najperspektivnija mlada pevačica i da joj treba dati još vremena kako bi pokazala svoj talenat.

-Zorana je zaista ostvarila veliki rezultat i ima veliki potencijal. Bitno je da ja prepoznam da je ona neko ko ima potencijal, karijera se gradi polako, čak tu privu pesmu koju sam radio za nju ostavrila je veliki uspeh. Ide sada i nova pesma, pa će ići i serija kavera i novih pesama sa njom. Pogotovo što ona ima 17. godina i treba joj dati prostora, ne samo njoj nego svim kandidatima iz Granda – kaže rekao je on za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković