Login/Registracija

Veteranka ODUŠEVILA Draganu Mirković izvođenjem Cecine pesme: „Vratila si me u neko lepše vreme“

IMG 4215
Z.K.Munja

Šarmantnu veteranku Anu Teslu publika je upoznala u prvom krugu osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“. Osim što je publiku osvojila pevanjem i lepotom, svima bilo interesantno njeno prezime o kome se danima pisalo i pričalo.

Ana se čitav život bavi muzikom, pored toga radi u jednom preduzeću, a u slobodno vreme održava i svoj hobi, pa veze goblene koji su joj velika ljubav, ali i relaksacija.

Kako samo ima četrdeset godina, ove sezone važi za jednu od najmađih takmičarki, a u svojoj biografiji otkrila je zbog čega se prijavila za ovu emisiju.

-Zamislila sam da sa ovom emisijom zaokružim to neko svoje bavljenje muzikom do sada – rekla je veteranka u profilu.

Čim je po drugi put izašla na Grandovu scenu, zasenila je sve svojom harizmom i energijom, a u drugom krugu se publici predstavila pesmom Cece Ražnatović „Ko nekad u osam“.

Svojom interpretacijom oduševila je sve u studiju i kraj malih ekrana, publika je ustala na noge i pozdravila Anu velikim apauzom, a onda su usledili komentari stručnog žirija.

IMG 4222 1
Z.K.Munja

-Meni je bilo super! Dopada mi se što je sa svojim glasom uspela da pogodi onaj Cenin mladalački glas sa početka karijere. Divno je bilo što me je ovom pesmom vratila u neko tamo lepo vreme, negde tamo, meni je preslatko – poručila je Dragana Mirković.

-Odlično ste se snašli ovde, imate odličnu dikciju, pretpostavljam da je to zbog folkora, pošto ste tamo pevali bez mikrofona. Recite mi samo, da li je lakše pevati sa ili bez mikrofona? – upitao je Dušan Svilar, a Ana je odgovorila:

-Lakše je sa mikrofonom, ali koliko puta se desi na nekim svirkama i druženjima da ljudi traže neku pesmu, pa može i bez mikrofona, mi smo profesionalci – kazala je veteranka.

Komentarisanje je zaključio naš premijer Saša Milošević Mare, koji se na samom početku izlaganja našalio na svoj račun i nasmejao sve u studiju i kraj malih ekrana.

Ja kad pevam, meni je lakše sa mikrofonom, samo je ljudima koji me slušaju teže, njima je lakše kad nema mikrofona. Ana ovako, ja jedva čekam da čujem revijalnu pesmu koju ćeš izvesti jer će ta pesma mislim da odagna neke moje dileme koje imam oko tvog pevanja. Ne kažem da ovo nije bilo dobro, daleko od toga, nego nekako mislim da još nisi otpevala pesmu onako kako ti možeš. Vidim da publika lepo reaguje, ali je moje uvo malo deformisano, pa mi ostane neka žal kada vidim da je neko poencijal – rekao je Mare.

IMG 4208

Veteranka je u revijalnom delu nastupila sa ćerkom Anđelkom koja je mami bila mizička podrška flautom. Takođe je i Anin suprug izašao na scenu, a svima je privuklo posebnu pažnju njegovo ime i zanimanje. On se zove Nikola Tesla i električar je po struci.

Oni su napraili pravu porodičnu magiju na sceni, a Ana je izvela numeru grupe Zana „Vejte snegovi“, dok su ih svi na kraju pozdravili ovacijama kada su završili nastup.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković