Login/Registracija

Veteran inspirisao Mimu Karadžića da uputi stihove Ceci: „Jednom kad oko svojih usana nađeš tuđi osmeh, mila…“

0A0A3855 1

Poslednji je večeras u takmičarskom delu emisije „Nikad nije kasno“ nastupio Nenad Bogdanović Panki (54) za čije je bavljenje muzikom zaslužan jedan odlazak na koncert Bijelog dugmeta, Takmičar je ostao veran svom maniru pa je izveo pesmu od Željka Bebeka „Gde će ti duša“, a dušu to jest emocije pokazao je Mima Karadžić, koji je odrecitovao Ceci Ražnatović predivne stihove.

Ostalo je nejasno šta je Mimu na samom početku podstaklo na ovakvu reakciju, s obzirom da je razgovor sa veteranom započeo sasvim uobičajeno.

0A0A3705

Takmičar je kao i oni koji su prethodno izašli na scenu najpre čestitao Uskrs svima koji ga slave, a potom dodao:

-Imam 54 godine a tako se i osećam – poručio je takmičar koga u Modriči odakle dolazi zovu nadimkom Panki.

Mima Karadžić je pohvalio Pankijevu karijeru i naglasio da je takmičar više puta radio u Švajcarskoj.

-Pre dve godine sam se vratio u moju Modriču i uživam. A i Beograd mi je blizu, i kafane i sve – zahvalio se veteran glumcu na lepo iznetoj biografiji.

A onda je veliki glumac pokazao zašto je toliko popularan i rado viđen kako na sceni tako i u društvu:

IMG 2332 1

-Cecu znam jako dugo, družimo se jako dugo. Ceca je na sve Milanove i mojepremijere u pozorištu dolazila, gledala nas i navijala, a i mi smo navijali za Cecu. I to je sve imalo svoju priču, a pošto slavimo ljubav moram da kažem neke lepe meni drage stihove– rekao je Mima i započeo recitaciju:

-Jednom kad bude veče, budeš sama i neka kiša bude lila. Jednom kad oko svojih usana nađeš tuđi osmeh, mila. Znam biće ti teško a mene neće biti da ti u tom času šta god kažem. Biće jedno veče, jedna kiša. I ti. Ti koju sam davno i divno umeo da lažem – poručio je Mima Ceci a njih dvoje su se potom poljubili u obraz.

0A0A3757

Takmičar je izveo pesmu, oduševivši kako publiku u studiju tako i žiri.

-Odlično Nešo – poručio mu je Mare naglasivši da on uvek donese dobru energiju na scenu, a i Ceci se veoma dopao Pankijev nastup.

-Šta da kažem sem asocijacije rokenrol i 54 godine. Petar Pan u glavi, večiti dečak i bravo za izbor pesme – čstitala je Ceca takmičaru na sjajnom nastupu, a i Mima je delio slično mišljenje:

-Bilo je mladalački i puno energije. Što se mene tiče meni je odlično.

Nenad je u revijalnom delu nastupio sa Mirom Mirković, a otpevali su duet „A sada idem“ od Elvire Rahić i Tife, kojim je takmičar ponovo kupio publiku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić