Login/Registracija

Žuža bez muža, ali i bez mane! Ceca oduševljena: „Vi ste čista desetka“

0A0A3488

Vesela i pozitivna Žužana Varga ili kako ona sebe voli da naziva Žuža bez muža neprikpsnoveni je vesljak, a pozitivnu energiju i ovoga puta unela je u Grandov studio.

Žikinu emisiju ne doživljava kao takmičenje već kao veliko iskustvo, a jedan od glavnih razloga za prijavljivanje je želja za novim poznanstvima i druženjima.

0A0A3478

-Čitam i ovde piše Žuža bez muža, troje dece i dobila unuka. Divno izgledate kao baka, svaka vam čast – bio je izenađen Mima Karadžić.

-Je li Žuža da te pitam nešto. Ti si razvedena i sama si sebe nadenula taj nadimak Žuža bez muža, a je l’ se javlja neko sada?- zanimalo je Žiku Jakšića.

-To datira još od perioda kada sam igrala folklor, ima ona pesma „Oj Žužo, Žuža ti nemaš muža“ i tako je ostalo. Konkurs je kod tebe bio otvoren, ali nisam se ja udala već se udala moja kuma. Ja se još držim, mada mi se javljlaju obožavatelji -nasmejala je Žuža sve svojim odgovorom.

-Ma ja ću da napravim da budem Žuža sa dva muža!- dobacio je Žika i svojom izjavom izazvao gromoglasan aplauz.

0A0A3504

Fantastičnu numeru „Ti si čovek moj“ Žuža je otpevala savršeno i stvorila neverovatnu magiju u studiju.

Ceca nije ostala ravnodušna najon Žužinog pevanja te joj je udelila niz komplimenata.

-Što se njene energije tiče čista desetka, a što se pevanja tiče vidi se da to jako volite i da uživate u tome. Ja sam čak pričala sa Maretom i mislim da vam ovaj melos baš leži. Jako mi se dopalo vaše predstavljanje večeras- rekla je Svetlana, a kompčimentima se pridružio i predsednik žirija.

-Ovo je izuzetno zahtevna pesma, ima dosta gađanja tonova i polutonova. Boja glasa vam je savršena, što se tiče same interperetacije imala je neku svoju magiju. Dopalo mi se i čestitam i na hrabrosti- nije krio oduševljenje ni Mare.

0A0A3373 1

Iako muzika nije njegov poziv, savršenstvo u Žužinom glasu čuo je i Mima Karadžić.

-Ja mislim da su Ceca i Mare mnogo kompetentniji da pričaju o muzici i pevanju. A ja mogu da kažem da je nastup bio odličlan, kao i sigurnost koju vi imate na sceni. Ne bih ništa više dodao. Eto svi žele da nađete muža, a ja ostajem pri onome što sam vam rekao, korpu sa jajima i kroz selo- našalio se Mima i nasmejao sve do suza.

0A0A3480

Nakon divnih komentara usledio je predivan revijalni deo u kome se Žuđži na sceni pridružio nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Stefan Petrušić. Ovaj sjajan dvojac zapevao je čuveni hit „Jugoslovenka“ i priredio sjajnu zabavu u studiju.

0A0A3532

Ne propustite i:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović