OVAJ NASTUP ĆE UĆI U ISTORIJU „NIKAD NIJE KASNO“: „Noge su mi se odsekle“

IMG 3884

Poslednjih godinu dana život talentovanog Nenada Bogdanovića, poznatijeg kao Panki se u potpunosti promenio. Život u Švajcarskoj i amatereske nastupe zamenio je životom u Modriču i velikom Grandovom scenom.

-35 god sam živeo i radio u Švajcarskoj i paralelno svirao kao amater. I prvog oktobra prošle godine sam se odjavio u Švajcarskoj i prijavio kao stari-novi stanovnik Modriče i sada živim tamo- rekao je ponosno Nenad koji ne krije da trenutno živi svoj san.

IMG 3870

I dok mnogi takmičari sa osmehom prepričavaju komplimente i pohvale koje su pridobili od strane prijatelja, porodice i sugrađana nakon prvog kruga, Bogdanović nije imao problem da govori o negativnim komentarima.

-Prvi put sam imao tremu, dobio sam puno kritika u Bosni zašto pričam ekavski u Beogradu, a ja imam ružnu naviku da kada mi se neko obrati na ekavskom ja tako odgovaram. Trebao bih da pričam onako kako pričam- priznao je veteran.

Ono što je svojim nastupom naumio da ostvario to je i uspeo i to kao od šale. Numerom Riblje čorbe „Svirao je Dejvid Bovi“ naporavio je neverovatnu atmosferu i podsetio na dobra stara, rokerska vremena.

-Što se mene tiče vi ste prošli zbog izbora pesme. Pa bravo! Do sada nismo ovde imali prilike ovu pesmu da čujemo. Za sve ove godine ovo sada je prvi put i svaka čast. Ja ne mogu da glasam ali ste bili maestralni!- sa osmehom mu je poručila Dragana Katić, a ništa manje nije bio oduševljen ni ostatak ženskog dela.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 29 ok

-Rođeni roker, sve pršti od energije, vidi se da volite ovo- oduševljena je bila Jelena Gerbec, a njenim komplimentima pridružila se i Jelena Bačić Alimpić.

-Ja sam presrećna iz razloga što smo Nenad i ja generacija i kada vidim ovakvu energiju dajem odmah dvadeset godina manje. Svaka čast!- pohvalila ga je Jelena, a takmičarov odgovor nasmejao je sve.

-Kada sam čuo da će ona biti u žiriju meni su se noge odsekle, u pozitivnom smislu naravno. Mnogo vas cenim iako uglavnom vas žene čitaju, ima i nas muškaraca- našalio se Panki.

IMG 3840

Savršenom nastupu doprinela je i podrška sina koji je sve vreme sa Žikom Jakšićem podržavao oca.

-Malopre je Dragana pitala kada će Nenad da postane deda, je l’ radiš ti na tome, imaš li devojku?-zanimalo je Jakšića.

-I moj stariji brat i ja radimo na tome, ali nemam devojku- Lukin odgovor nasmejao je sve, a Mare je objasnio da radi na tome da ima devojku.

IMG 3898

U Žikinom stilu usledio je niz šala ali i saveta koje bi Luka trebao da primeni u potrazi za devojkom, a kako to biva nakon dobre doze smeha došao je red i na revijalni deo.

Iako su mnogi pomislili da će naslednik zapevati sa veteranom, usledilo je iznenađenje, a na sceni mu se pridružila članica orkestra „Nikad nije kasno“. Zajedničkim snagama izazvali su lavinu predivnih emocija i ganuli ceo studio.

IMG 3897
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović