Login/Registracija

„Ovo je do sada najbolji izvođač“, Ceca oduševljena nastupom Pavla Vitanova, Mare ga pohvalio kao nikada do sad

Šarmatnog takmičara iz Severne Makedonije Pavla Vitanova publika je zavolela već nakon prvog predstavljanja u ovoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“, koji je na samom startu oduševio milionski auditorijum svojim moćnim glasom.

Tokom prethodnih pojavljivanja opravdao je reči iz njegove biografije kada je naveo kako je muzika njegova najveća ljubav, a svojim poštovanjem prema porodici pokazao je da je čovek velikog srca.

Koliko su svi bili željni da čuju šta je spremio za večerašnje predstavljanje, svedoči i činjenica da ga je Mare na samom početku samo upitao kako je u Strumici, na šta je veteran odgovorio kako je odlično i odmah zapevao numeru „Oženjen sam“ od Dejana Matića.

Pre mego što je žiri dao svoj sud o izvedbi takmičara, Mare je prokomentarisao kako je ovo biografska pesma Mime Karadžića, osim stiha koji se odnosi na ženidbu, na šta se Ceca nadovezala da može da bude i Žikina, što je sve slatko nasmejalo.

Pavle je još jednom oduševio žiri koji je imao velike pohavle za njega.

Meni je ovo bilo sjajno i svaka čast– rekao je Mima, a komplimentima se pridružila i Ceca.

I meni je bilo odlično, mislim da nam je ovo do sada večeras bio najbolji izvođač, ovo je moje skromno mišljenje– dodala je Ražnatovićka, a reči nije štedeo ni Mare.

Ja se slažem i siguran sam da bi ti i Dejan Matić rekao isto što i mi– zaključio je predsednik žirija.

U revijalnom delu zapevao je sa Zoranom Mićanović pesmu „Ti možeš sve“, a Žika Jakšić je iskoristio priliku da otkrije kako je mlada pevačica večeras dočekuje svoje punoletstvo, ali je posavetovao da nigde ne žuri jer njena karijera ide odličnom putanjom.

Ova dva odlična vokala na neverovatan način su izveli numeru koja je teška izvođenje što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić