Login/Registracija

Veteranka oduševila žiri: „Ovo je najbolji nastup, ništa manje nisam očekivala od juga Srbije“

0A0A3671

Veteranka Lidija Đorđević iz Vladičinog Hana ima četrdeset dve godine i veliku želju da svima pokaže svoj talenat i snimi pesmu. Pevanjem je počela da se bavi u rodnom mestu, a sa petnaest godina je imala prvi nastup i to na dočeku Nove godine u hotelu „Srbija“ u Surdulici, a godinu dana kasnije osvojila je nagradu za prvi glas Pčinjskog okruga.

Iako je pred njom bila blistava pevačka karijera, a čak je sarađivala sa čuvenim kompozitorom Radetom Krstićem, 1999. godine bombardovanje je sprečilo da ispuni svoj mladalački san. Tada je spremala i uložila u ceo album, na kojima su bile pesme „Srna i jelen“ i „Ti si svetlo na kraju tunela“, ali zbog bombardovanja je sve palo u vodu.

Mada nije ostvarila svoje snove da peva na velikoj sceni, Lidija je nastavila da nastupa. Uporedo sa svirkama odgajala je troje dece, ćerku Emiliju i sinove Milana i Dušana.

0A0A3380

Čini se da su njeni snovi konačno počeli da se ostvaruju u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je večeras pred raspoloženom publikom i stručnim žirijem zapevala „Ne žalim ja“, a Ceca ju je ohrabrila pred nastup.

Lidija, želim ti da večeras blistaš kao i u prethodnim krugovima. Mi južnjakinje nismo stidljive već hrabre, srećno – rekla je pevačica.

Nakon što je otpevala pesmu, usledili su komentari žirija, a prvi je svoj sud dala upravo takmičarkina omiljena pevačica, Ceca Ražnatović.

Jako lepo, odličan izbor pesme i lepo si je donela. Veselo, lepo, enrgično. Upravo kako sam i očekivala od juga Srbije.

Sa Cecom se potpuno složio i Mima Karadžić.

-Ceca je sve rekla, ne bih ja tu ništa dodao – nadovezao se glumac na pevačicine reči.

Mare je večeras bio naklonjen veteranki, pa joj udelio kompliment.

-Lidija je večeras izabrala najbolju pesmu i ovo joj je najbolji nastup do sada. Na taj način mi je ispunjena i jedna želja- rekao je Mare, na šta je Ceca dodala:

Divno.

0A0A3668

U revijalnom delu emisije Lidija je ukrstila glas sa Stefanom Kosmajcem i zapevala „Božije suze“. Kosmajac je tokom uskršnje emisjije otkrio da je skinuo čak pedeset kilograma, a u procesu odvikavanja od hrane i poroka istakao je da mu je pomogla vera u Boga, nekadašnja mentorka Viki Miljković i Grand produkcija.

0A0A3703

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk