Veliko slavlje u domu Bojane Barjaktarević: Čestitke samo pljušte (FOTO)

bojana barjaktarevic 5

Trostruka pobednica emisije „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević danas ima veliki povod za slavlje. Naime, bivša veteranka danas slavi rođendan, a društvene mreže su se usijale od brojnih komentara i želja.

Prve čestitke su stigle od Bojanine dece, a Ljubica i Ilija su mami poželeli zdravlje na prvom mestu.

bojana

-Srećan rođendan majko i legendo moja – napisala je Bojanina naslednica uz zajedničku fotografiju.

359727027 307316091650995 1730066879782911616 n 2

Odmah se oglasio i njen sin koji je takođe među prvima Bojani čestitao rođendan.

-Da si mi živa i zdrava – napisao je Ilija uz nekoliko emotikona.

Osim od dece, usledile su čestitke mnogobrojnih prijatelja, kolega i porodice koji su Bojani poželeli sve najlepše u životu i karijeri.

Podsetimo, Bojana je nedavno za Grand otvoreno govorila o borbi sa opakom bolešću, a tom prilikom je naglasila da je i u teškim danima ostala vedra i pozitivna.

-Trudim se da ostanem pozitivna i da imam pozitivnu energiju. Krenula sam sa zračenjima, već sam prešla polovinu terapije, ali ima još nekoliko do kraja. Prognoze lekara su dobre, krenuli smo sa rešavanjem problema, pa onda idu obavezne hemoterapije. Kada to rešite, onda idete na redovne kontrole i prati se stanje, da li ima nešto, da li se pojavilo ili nije… Trebalo bi da prođe pet do sedam godina da možete da kažete da ste se izlečili. To vam niko ne garantuje. Jaka volja i želja za životom sve pobeđuje, ja verujem u to- rekla je Bojana.

Foto: Z.K.Munjad,
Autor: A.Milinković