Jelena Mitrović donela odluku posle finala: „Nisam sigurna u ovom trenutku“ (VIDEO)

JELENA MITROVIC FINALE NNK FOTO GRAND 5 ok

Finalistkinja muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Jelena Mitrović priznala je da je svojim učešćem u ovom popularnom zabavnom nadmetanju više nego zadovoljna. Ona je u razgovoru za Grand otkrila da je premašila sva svoja očekivanja.

-Moj cilj je bio da pevam pesme koje volim. Ne one koje su dobre za prolaz ili za glasanje publike, već baš one koje lično obožavam i osećam, kao i da izgledam onako kako inače izgledam. Mislim da se nisam obrukala tako da sam izuzetno zadovoljna svojim učešćem – priznala je Jelena.

jelena 1

Zgodna dama je otkrila i čiji komentar je na nju ostavio najveći utisak tokom čitavog takmičenja.

-U prvoj emisiji mi je Tonči Huljić baš pohvalio, a i Saša Milošević Mare je nakon svakog mog nastupa imao reči hvale. U suštini nemam ni jedan loš komentar od početka takmičenja. Izdvojila bih i Snežanu Đurišić kojoj se dopao moj nastup u polufinalu – iskrena je takmičarka.

JELENA MITROVIC 40 GOD. BEOGRAD 2

Jelena je otkrila i ko je bio uz nju tokom finalne večeri, uz nezaobilaznog supruga koji joj je glavna podrška.

-Sa mnom je moj suprug Srećko, moja ćerka Neda i moj najbolji drug Laki. Oni su mi najveća podrška i zato su bili tu. Suprug mi je rekao nakon nastupa da sam izgledala super, a on je moj najveći kritičar, tako da sam zaista bila super – rekla je Jelena.

IMG 5556

S obzirom da je i njen suprug muzičar koji godinama prati Aleksandru Prijović, Jelena je otkrila da razmišlja o snimanju pesama, ali ne želi ništa da obećava.

-Bavim se muzikom i ceo život pevam, a možda i uradim nešto po pitanju pesme. Ne znam, nisam sigurna u ovom trenutku, nemojte me držati za reč. Videćemo – dodala je Jelena.

Razgovor sa Jelenom Mitrović pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić