Ponosni tata četiri ćerke: Porodična fotografija Dejana Draškovića topi srca

DEJAN DRASKOVIC 49 GOD. HERCEG NOVI 14

Ovogodišnji finalista muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković osvojio je srca publike ne samo glasom, nego i osmehom i hariznom. Njegovu suprugu smo imali prilike da vidimo u nekoliko emisija kada je suprugu bila podrška, a sada smo upoznali njihove nalsednice.

Dejan i njegova supruga Marija imaju četiri ćerke koje su njihov najveći ponos i životni uspeh. Na društvenim mrežama pojavila se jedna porodična fotografija koja je raznežila sve.

dejan draskovic 1

Ponosni roditelji su pozirali sa naslednicama na proslavi Dejanovog rođendana, a ovim su pokazali da su jedna srećna i skladna porodica.

Magdalena, Milena, Doroteja i Dejana važe za kulturne i vaspitane dvojčice, a najmlađu ćerku mogli smo da vidimo u jednom od nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“ kada je delila scenu da tatom.

dejan draskovic cerke 1

Podsetimo, Dejan je već nakon nastupa rekao da mu je uloga oca najvažnija i da je ponosan na činjenicu da je uspeo ćerke da izvede na pravi put.

-Bio sam usmeren na porodicu jer imam četvoro dece i uloga oca je veoma zahtevna. Tako da nije bilo mesta za moje aktivnosti, posebno kada su klinci bili mali. Sada mogu da se posvetim supruzi i sebi. Mislim da je ovo momenat da mogu da napravim nešto u muzici. Uskoro mi izlazi nova pesma, uradiću i spot. Svi koji su je čuli od mojih prijatelja i rodbine kažu da će biti hit -rekao je on za Grand i dodao:

-Starija studira prava, druga je odlučila da pauzira jednu godinu, hoće da pronađe sebe u nekom zanatu, dok se treća bavi TikTokom, ona je čuvena titokerka, ima nekih šesnaest ili sedamanest hiljada pratilaca, debelo je popularnija od mene.

BONUS VIDEO: Dejan Drašković nakon finala priznao da mu je Žika idol:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković