Edo Husarić progovorio o razočarenju u takmičenju, jednu osobu okrivio za svoj peh: „Nisam to tako zamišljao“ (VIDEO)

EDVIN HUSARIC FINALE NNK FOTO GRAND 3 ok

Veteran iz Srebrenika, Edvin Edo Husarić već godinama je u muzičkim vodama, a nakon finala takmičenja prisetio se samog početka i otkrio nam zbog čega je na trenutak bio veoma razočaran.

Iako je iz kruga u krug dobijao komplimente i podršku, tik pred finale njegova sudbina u takmičenju našla se u rukama publike kada se Edo „probudio“.

EDVIN HUSARIC EDO 50 GOD. SREBRENIKBIH 9

Kada samo došao sve mi je bio nepoznato, tako da nisam očekivao ništa, samo da se pojavim. Naravo, kada čovek vidi iz kruga u krug rastu apteiti, pa sam se nadao finalu, međutim eto možda sam imao i sreće što sam bio na glasanju. Prva reakcija mi je bila, ljudska, pomalo razočaran, ali kada se sve sleglo i kada sam video da sam sam kriv što sam se uljuljao, onda su me probudili da sam počeo da se trudim. Nisam očekivao takvu podršku, dobio sam satisfakciju i poštovanje koje je obostrano– objašnjava Husarić kome je ovo takmičenje donelo mnogo dobrih stvari, kako na muzičkom tako i na privatnom planu.

edvin edo husaric 23

Meni kao pevaču donelo mi je medijsku pažnju koja mi je falila, jer postoje ljudi koji nisu imali prilike da me čuju, vide i upoznaju kao ličnost. Ja nisam ovde došao da predstavim samo sebe, već i mesto iz koga dolazim, čitavu Bosnu i Hercegovinu i sigirno ih nisam obrukao– tvrdi veteran.

S obzirom da je u muzičkim vodama dugi niz godina, zanimalo nas je zbog čega se ranije nije oprobao u nekom takmičenju.

edvin edo husaric 3

Ne znam, verujte. Dok sam bio mlađi, molili su me da se prijavim za „Zvezde Granda“, ali ja sam bio uljuljan jer sam več radio i zaboraviš onda na neke stvari koje možda treba da uradiš, i sada sam osetio potrebu– iskren je Edo koji, na početku, nije očekivao ovakav uspeh.

Imao sam malo strah i ja od nepoznatog. U prvom krugu sećam se, nisam to tako zamišljao. Uđete na scenu, probate , pevate. Ja sam zamišljao to drugačije, da to nije kao što ja pevam svakog vikenda, ovo je uživo i šta izađe tako je. Ja sam inače zadvoljan svojim pevanjem s obzirom da je pevanje na prvu i odlično je iskustvo– rekao je Edvin čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić