Login/Registracija

Vanserijski talenat: Ljubica Vraneš pustila glas na Grandovoj sceni, publika bez daha (VIDEO)

Čast da otvori prvu emisiju devete sezone „Nikad nije kasno“ pripalo je operskoj pevačici Ljubici Vraneš koja se prvi put našla u žirijskoj stolici Žikinog šoua.

Za Ljubicu sa pravom kažu da ima i stas i glas, a to je dokazala i na Grandovoj sceni čim se latila mikrofona i zapevala pesmu „Žubor voda“.

LJUBICA VRANJES NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 60 ok 1

Već posle prvog stiha Ljubica je stvorila pravu magiju u studiju, a kolege i publika pratili su je bez treptaja.

Već nakon prve pesme, Ljubica je numerom „“Aj mene majka jednu ima“ razmrdala ceo studio, a gotovo da su svi prisutni poskakali na noge, na čelu sa Draganom Katićem i Žikom Jakšićem koji nisu krili sreću što je baš ona deo prve emisije.

LJUBICA VRANJES NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 75 ok

Da je doktor u svom poslu lepa Ljubica pokazala je pevajući nekoliko različitih žanrova, što su svi sa velikim oduševljenjem ispratili.

-Naša prelepa, draga, prvakinja opere, ne samo u Srbiji već i u celoj Evropi- dobacio je Žika Jakšić hvaleći njen vanserijski glas.

LJUBICA VRANJES NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 28 ok 1

Podsetimo, Ljubica Vraneš je ekskluzivno u razgovoru sa ekipom Granda otkrila da je neizmerno srećna što je dobila priliku da bude deo stručnog žirija, ali i otkrila detalje poznanstva sa Žikom Jakšićem.

Sve detalje razgovora sa Ljubicom saznajte u videu ispod.

NE PROPUSTITE I:

Autor: J. Jović