OD ZVEZDA GRANDA DO ŽIKE JAKŠIĆA, Majka i sin ponovo u takmičenju: „Plašila sam se, on je kriv za sve“ (VIDEO)

Svi pamte mladog Elvina Čavkića koji je sa prvim pojavljivanjem, davne 2017. godine u emisiji „Zvezde Granda“ rasplakao Šabana Šaulića pesmom „Otac“, a sada se pojavio u šouu „Nikad nije kasno“ kako bi majci Selmi dao podršku.

U razgovoru za Grand, Elvin je otkrio kako je doživeo majčino prvo pojavljivanje u takmičenju veterana.

– Osećaj je fantastičan ponovo biti u Grandu, kao kod svoje kuće. Ipak, meni je bilo puno lakše da budem na sceni i da pevam, nego da gledam mamu, imao sam tremu. Kad sam ja na sceni, sve je u mojim rukama, ovako očekujem najbolje, ali ipak strepim –istakao je Elvin i prokomentarisao majčin nastup.

Najponosniji sam na svetu. Greškica nije bilo.

selma i elvin cavkic

Selma je osim glasom, osvojila žiri i publiku i fanstatičnim stasom u petoj deceniji.

Nastojim da dobro izgledam. I ja sam bila učesnik „Zvezda Granda“, ali na žalost nisam daleko dogurala, već sam ispala u prvom krugu, ali što kažu idemo dalje – otkrila je Selma, pa se dotakla toga kako je završila u emisiji „Nikad nije kasno“.

0A0A5352

Kako kaže, slučajno je završila kod Žike Jakšića.

Verujte da nisam razmišljala o takmičenju, on je glavni krivac. On me je prijavio i samo rekao da očekujem poziv– rekla je Selma aludirajući na sina.

-Bilo mi je drago kad su me prijavili,ali plašila sam se kako će sve biti, znala sam kako je bilo i kako sam prošla u „Zvezdama Granda“. Nisam znala da li će biti zadovoljni sa mnom, ali rekla sam da idem da pokušam –rekla je Selma, a na pitanje da li je bila razoračarana posle „Zvezda“, odgovorila je:

-Ma, ne, šta je – tu je, tako sad i ovde!

selma i elvin

Posle „Zvezda Granda“ oboje su napravili medijsku pauzu, a Elvin je za Grand otkrio gde je danas i čime se bavi.

Vredno radim, snimam. Prošlo je udarničko vreme, sad se svirke svode na vikende, pa imam vremena i za odmor- rekao je i dotakao se svog učešća u takmičenju.

Jesam zadovoljan, ali uvek može bolje. Mada sam generalno zadovoljan, bio sam u polufinalu kad je konkurencija bila najjača u poslednjih deset godina – rekao je Elvin, a ceo intervju sa majkom i sinom pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A5348

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Milinković