Login/Registracija

Ovo se prvi put desilo u „Nikad nije kasno! Ljubica Vraneš ne krije sreću: „Baš se radujem što sam to ja“ (VIDEO)

Veliko iznenađenje, ali i osveženje u prvoj emisiji devete sezone popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ je dolazak operske pevačice Ljubice Vraneš.

Ljubica nije krila uzbuđenje i radost što će se baš ona našla u žirijskoj stolici, rame uz rame sa Sašom Miloševićem Maretom i Harisom Džinovićem.

-Konačno da neko iz sveta opere bude u žiriju i baš se radujem što sam to ja- rekla je Ljubica ne skidajući osmeh sa lica.

Da je muzika ljubav, što je i moto Žikine emisije, potvrdila je i Ljubica koja uživa u svakom žanru, iako je put naveo da odabere operu u kojoj je pravi majstor svog zanata.

-Ja sam zapravo odrasla uz narodnu muziku, ali eto moje školovanje je ipak bilo usmereno na klasičnu muziku, ali vrlo rado i danas pevam narodnu, naročito izvornu muziku- otkrila je za Grand, a potom iznenadila svojim priznanje.

-Osim operom dve sezone sam se bavila i voditeljskim poslom na Radio-televiziji Vojvodine. Moj kolega i ja smo osmislili jedan sjajan projekat koji je živeo dve godine i nadamo se da će i dalje živeti. U toj emisije smo imali sjajne goste, puno muzičkih žanrova i lepih pesama i eto nadam se da ćemo trajati i dalje.

Na pitanje „da li je lakše biti voditeljka ili pevačica“ Ljubica je odgovorila kao iz topa:

-Mislim da je lakše biti pevačica (smeh) Nekako mi lakše ide pevanje nego priča sa vama. Pevanje je više moj teren- kroz smeh je odgovorila Ljubica ističući da joj je velika čast što je deo jedinstvenog šoua Žike Jakšića koga poznaje već dugi niz godina.

-Žika i ja smo privatno prijatelji i kao da ga poznajem ceo život, zapravo gledam i vaše emisije a znam ga i pre toga. Ja sam i kod kuće žiri i komentarišem sve kandidate i mislim da su uvek bili na pravom mestu- objasnila je pevačica.

A za šta nikad nije kasno po Ljubicinom mišljenju i šta je to još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Evo šta vas čeka u prvoj emisiji „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/A. Milinković