Vanja Mijatović pokidala na sceni, Žika oduševljen: „Košta me života ta tvoja lepota, mora da košta“ (VIDEO)

Vanja Mijatović gostovala je ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ a koliko je emotivna u svojim pesmama dokazala je već sa prvim taktovima svoje balade „Košta me“.

Radilo se naime o timskom radu, a Žika Jakšić bio je iznenađen novom muzičkom bojom koju je pripremio orkestar „Nikad nije kasno“ za ovu numeru.

Vanja Mijatovic pokidala 2

-A, drugi aranžman. Aha, ovo je nešto novo, čekaj da vidimo šta je Joca smislio. Šta rade ovi iz orkestra, vidi šta mi rade – vajkao se Žika.

Vanja Mijatovic pokidala 3

Posle efektne balade „Košta me“ Vanja je izvela i hit na grčkom „Zilevo“. Vesela atmosfera ove numere bukvalno je legla na prethodni hit koji je Žika povušio, ne mogavši da izbaci iz glave stihove.

-Košta me života ta tvoja lepota. Mora da košta, što je lepo mora da košta. Gde ima džabe? Nema, mora da košta – govorio je Žika.

Vanja Mijatovic pokidala 1

Vanja je nakon svoje pesme „pokidala“ i ovaj grčki hit a trajanje aplauza govori koliko je dobar bio ugođaj u popularnom muzičkom šouu.

BONUS VIDEO: Vanji Mijatović preminuo član porodice pred nastup

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić