Login/Registracija

Uoči nove sezone Anka Pecnik dala takmičarima savet zlata vredan: „Grandova scena to zahteva!“

Tokom učešća u takmičenju „Nikad nije kasno“ Anka Pecnik fascinirala je milionski auditorijumom svojim glasom, ali i stasom, a ekipa Grandove redakcije otkriva vam gde je ona danas i šta radi.

-Bila sam u Beogradu na dva dana i uspela sam samo na kratko da se vidim sa Maretom i našpim frizerokm i šminkerkom koji su mi ostali jako dobri prijatelji. Moji ukućani svi su dobro, sve je u suštini po starom- otkrila je za Grand ne krijući da sa nestrpljenjem čeka emitovanje prve emisije „Nikad nije kasno“ koja u njoj budi samo najlepše uspomene.

-Obavezno ću pratiti „Nikad nije kasno“, to je nagledaniji šou, ne samo zato što sam ja bila deo istog nego zbog zaista posebne energije koja se oseća u tom takmičenju. Nadprosečno talentovani pevači, nesvakidašnje priče koje čujemo, talenti koji zaista zaslužuju takvu scenu, po svemu je ovo jedna posebna emisija- istakla je Anka sa osmehom.

S obzirom da zna šta je pred novim takmičarima Anka im je kao pravi profesionalac dala savet zlata vredan, vođena svojim iskustvom na velikoj sceni.

-Iskreno, ja sam se veoma studiozno pripremala tako da to isto savetujem i njima. Treba pažljivo da biraju pesme, da to budu one numere koje zaista najbolje izvode, bar u tim prvim krugovima, a posle neka malo daju sebi slobode da eksperimentišu. Uz pesmu, naravno uvek ide adekvatna garderoba jer sve to je jako bitno da vi sve izgledalo dobro i kvalitetno. Grandova scena prosto zahteva nešto posebno i drugačije- rekla je bivša finalistkinja i otkrila tajni recept svog uspeha.

-Lično ja sam uvek bila svoja što znači da nisam želela nikoga da imitiram. Ipak ovo nije tamičenje imitatora. Samim tim što sam došla do finala smatram da je to bilo dobro kako sam uradila- zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Ovako je Anka Pecnik pevala u takmičenju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović