Login/Registracija

„Ilegalno me je prevezao preko granice“, filmska priča veteranke ledi krv u žilama, a njena hrabrost je za divljenje: „To je bila sudbina“ (VIDEO)

Prošlogodišnja finalistkinja, Anka Pecnik, iz kruga u krug oduševljavala je žiri i publiku neverovatnim glasom i osećajem za scenu na kojoj je plenila pozitivnom energijom, međutim njena života priča i put do upeha bili su praćeni izazovima i preprekama pred kojima bi mnogi poklekli.

Da je muzika njena strast otkrila je još u detinjstvu, a studije na muzičkom odseku u Bratislavi izenadno napušta zbog ljubavi kada se njen život menja iz korena.

– Ja sam studirala u Bratislavi, moj suprug je živeo u Austriji i upoznao me je na jednom koncertu gde sam pevala i tako je to poznanstvo krenulo. On je stalno dolazo za mnom i jednom mi je rekao kako ću biti njegova žena, a ja sam tada njemu odgovorila kako nema šanse. Nije prošlo nekoliko meseci, čak sam mu i pogrešnu adresu dala, ali sudbina je imala drugačije planove– ispričala je Anka za u jednom intervjuu za naš portal, a zatim objasnila taj filmski momenat.

– Jednog dana vratila sam se u stari studentski dom, i on je sedeo tamo. To je zaista tako bilo, pitala sam ga šta radi tu kaže da me je tražio i čekao da dođem. Tada sam ostala bez reči, zaista je bila sudbina i tako je to krenulo– objasnila je takmičarka.

Njihova ljubav naišla je na prvu veliku prepreku kada nisu hteli da joj odobre vizu, nakon čega se zaljubljeni par odlučio na krajnju meru za opstanak njihove veze.

– Bilo je mnogo teško, ali ja sam se zaljubila i bila sam spremna da odem u Austriju po svaku cenu. pošto nisu hteli da me puste na lep način, muž me je sakrio u kola i prevezao preko granice– prisetila se Anka koja i danas tamo živi sa porodicom.

Sa suprugom je otpočela novi život i osnovala porodicu, a studijama se nikada nije vratila i tvrdi da se ne kaje jer je ona stvorena za binu, a ne za školu što potvrđuje sjajan plasaman koji je postigla u najgledanijem šou veterana.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić