Login/Registracija

Teslina supruga oduševila Enesa, a Tijanu ostavila u neverici „Da li je moguće?“

IMG 0842

Ana Tesla ima četrdeset godina, a dolazi iz Šida gde je pohađala osnovnu i srednju školu. Još u osnovnoj školi sam često pevala na raznim priredbama  kao solista, ali i u horu.

Takmičarka je pored pevanja dugi niz godina igrala u folkloru. Više puta učestvovala je na raznim takmičenjima gde je često osvajala i nagarade kao prvi glas.

IMG 0902

U dvadesetim je počela da peva narodnjake, a od tada peva na raznim slavljima i veseljima. Udata je za bubnjara Nikolu Teslu, u braku su već dvanaest godina, i imaju prelepu devojčicu Anđelku koja se takođe bavi muzikom i pevanjem.

Ana, vi ste udati za Nikolu Teslu? Pa, da li je moguće? Zašto ste tako kasno počeli da se bavite muzikom? – pitala je Tijana veteranku koja je priznala da radnije nije imala velike ambicije kada je karijera u pitanju, a zatim zapevala „Skitnicu“ od Jasne Zlokić.

DSC04657 1

Zbog čega si dosad pevala samo narodnu muziku? Verujte mi da vam ovo mnogo više leži, nastavite samo ovako – rekao je Enes, a sa njim se u potpunosti složila i Tijana Dapčević.

Završnu reč imao je Saša Milošević Mare:

-Potpuno se slažem, mislim da je ona tipičan pop pevač, ovo ti je najbolje izvođenje i nastavi ovako.

IMG 0697

U revijalnom delu Ana je zapevala sa Slobom Đurkovićem stari hit Dare Bubamare „Kao led, kao žar“, a svojim izvođenjem zabavi su sve u studiju.

IMG 0853
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk