Takmičarov dar je san mnogih, a njega je skupo koštao: „Već 45 godina ne znam ko sam“ (VIDEO)

0A0A1920 1

Da je Leskovac iznedrio sjajne vokale potvrdio je i duhoviti Dejan Tasić koji je svojim izvođenjem na Grandovoj sceni raspametio članove žirija. Njegova biografija bogata je muzičkim festivalima i takmičenjima, a malo ko zna da je pre Žikinog šoua bio deo „Zvezda Granda“.

-Razmišljao sam da li je to neka karma ili sudbina. Il’ ko zna šta li je.. Zato što sam 2003. godine počeo sa „Zvezdama Granda“ i ovo sada je verovatno nek ogranak. Ali znate šta je neverovatna stvar? I tada sam pevao pesmu od Željka Joksimovića i ispao u prvom kolu. Da li je Bog rekao da će sada ići drugačije, ne znam…-otvorio je dušu veteran za Grand.

Ipak, želja za uspehom i što je najbitnije vera u sebe nikada ga nisu napustile te muzički šou „Nikad nije kasno“ doživljava kao novi početak.

-Verujem da jeste tako i iskreno se nadam. I sama naziv emisije mnogo govori. Moj veliki idol nekada je bio Željko Samardžić i mislim da je on u nekim četrdesetim godinama počeo karijeru i u veoma kratkom roku napravio veliku i uspešnu karijeru. Meni je želja da budem Željko Samardžić! On mi je idol…- otkrio je za Grand.

DEJAN TASIC TASA 45 GOD. LESKOVAC 6

Za Dejana kažu da je multitalentovan čovek s obzirom da je pevač, glumac i komičar, ali ipak u mnogim životnim situacijama to bogatstvo ga je koštalo.

-Ja već 45. godina ne znam ko sam- priznao je Dejan, a potom se dotakao i ljubavnog života koji još uvek nije doveo u red.

-Nisam imao vremena da se oženim. I koga da oženim, Zoricu, Nedeljka, Rođu, ne znam koga? Tasu, kako doći do njega?- našalio se Tasić, mada ne gubi nadu da će mu baš Žika Jakšić pomoći da pronađe ženu svog života.

0A0A1927 2

Samim pojavljivanjem u takmičenju potvrdio je da je motiv Jakšićeve emisije ono čime se i sam vodi u životu.

-Kod rečenice „Nikada nije kasno“ je bitna upornost. Mi smo celog života deca, trudimo se i pokušavamo. Ali ako se trudiš Bog će ti dati šta želi u četrdesetoj, pedesetoj…Bolje je živeti i nekoliko godina, ma i godinu dana onakvim životom o kakvom maštam oduvek. Bolje to nego da me nešto lupi u dvadesetoj, kao što gledamo one naše zvezde koje su brzo nestale, gde su oni sada?

Klikom na video ispod saznajte šta je Dejan otkrio za Grand i sami procenite kada se šali, a kada je ozbiljan:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović