Login/Registracija

Nakon što su je povezivali sa pobednikom „Zvezda Granda“ Sandra progovorila o ljubavnom životu (VIDEO)

Mlada i talentovana pevačica Sandra Mladenović na dobrom je putu da osvoji estradno nebo, a kako su joj se u poslednje vreme izdešavale mnoge lepe stvari, pre svega muzički prvenac, pevačica nije mogla da sakrije ushićenje, a prve utiske podelila je sa nama.

Promocija pesme biće u „Zvezdama Granda“ . Pesma je onako u mom fazonu, pozitivna, diže atmosferu. Moja mentorka, Ana Bekuta je takođe oduševljena. U principu njeni saveti su uvek takvi, da se ne menjam i da uvek budem pozitivna, da gruvam što ona kaže – rekal je Sandra kroz široki osmeh.

S obzirom da je veoma talentovana i ambiciozna mlada devojka, pitali smo pevačicu sa kojim kolegom priželjkuje da ukrsti glas i ostvari poslovnu saradnju.

Bilo koji narodnjak. Nije mi bitno da li je kolega ili koleginica, samo da je u istom fazonu kao ja. Mislim da bi to meni baš odgovaralo, s obzirom da sam i ja pravi narodnjak. Već jedan duet imam u planu, ali to za sada ne bih otkrivala – istakla je Mladenovićeva.

Muzika je definitivno Sandrin poziv, ali mlada pevačica nije odustala ni od školovanja što je svakako dobar primer za njene vršnjake. Kako je nedavno upisala fakultet, pitali smo je kako uspeva da uskladi sve obaveze i koliko vremena potroši na sređivanje i šminkanje.

-Kada se sama sređujem potrošim malo vremean na sređivanje, mada više volim kada me neko sređuje. Ponekad uspem da se sredim za pola sata. Imam ispite, pa se onda brzo sprema. Inače, uvek je u pitanju dobra organizacija i dobra volja. Motivaciju pronalazim u malim stvarima – zaključila je pevačica, pa otkrila da li ima vremena da se posveti ljubavnom životu:

Za ljubav uvek ima vremena, ali bih za sada to sačuvala za sebe.

Detaljan intervju sa Sandrom Mladenović možete pogledati OVDE:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk