Login/Registracija

Žika Jakšić ostao bez leptir mašne, a od devojke iz publike dobio nesvakidašnji poklon: Pao i poljubac (VIDEO)

I ove nedelje gledaoce očekuje sjajna zabava i odlična energija u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“.

U sudijskim stolicama će pored premijera Saše Miloševića Mareta sedeti nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Nenad Manojlović i voditeljka Bojana Lazić.

Mi vas sada vodimo iza kulisa gde možete videti kako su se gosti i orkestar „Nikad nije kasno“ pripremali za još jednu emisiju.

Na samom početku večeri iz bekstedža su gledaoce pozdravili naši veterani pesmom „U svetu postoji jedno carstvo“, a zatim su počele finalne pripreme za emisiju.

Kada su svi stigli, a pred sam počketak snimanja, Žika Jakšić imao je mali problem sa leptir mašnom koja mu se odvezala. U pomoć mu je odmah pritekla voditeljka Dragana Katić koja je pokušala ponovo da namesti leptir mašnu.

-Žiko, moramo ovo da zamenimo – rekla je Dragana nakon što je pokušala da pomogne kolegi.

Odmah se nadovezao i Neša Manojlović koji je dodao da je on imao nekoliko leptir mašni kod kuće i da je mogao jednu da ponese Žiki.

-Pa što ne reče, imao sam ja kod kuće – poručio je Neša.

Žika se onda obratio devojkama iz odeljenja, ali ni one nisu imale leptir mašnu kod sebe. Ipak je voditelj posle nekoliko minuta uspeo da reši problem, pa je emisija mogla da počne.

Neočekivana situacija se dogodila kada je jedna devojka pubilke izašla na scenu pa zapesala sa Žikom koji je od nje na poklon dobio šešir u plavoj boji.

-Nisam ja za ovu modu, ali sam ipak za jedan poljubac – poručio je voditelj, a devojka iz publike je odmah poljubila omiljenog voditelja.

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka večeras od 21h na kanalu Prve televizije u emisiji „Nikad nije kasno“.

Šta se još dešavalo iza kulisa snimanja, pogledajte u videu ispod.

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković