Login/Registracija

Žika Jakšić hteo da uda dvojnicu Dare Bubamare, ona ga šokirala odgovorom: „Može i to, znam neke ljude“

IMG 0836

Vaspitačica Snežana Trifunović (45) iz Lazarevca pri prvom pojavljivanju u šouu „Nikad nije kasno“ dobila je kompliment da je vrcava takmičarka pred kojom je blistava karijera, a u drugom potpuno zbunila sve.

-Sad sebe doživljavam kao pevačicu. Tremaroš sam kad sam u društvu kojem ne pripadam – istakla je takmičarka u prvom krugu, dok je u drugom bila nasmejana, ali rezervisana.

Čim je izašla na binu takmičarka je poželela dobro veče, nasmejala se i zastala, ne znajući šta dalje.

IMG 0832 1

-Možete da nas podsetite kako se zovete – dobacio je Saša Milošević Mare, a Žika Jakšić kao iz topa odgovorio da se zove Dara Bubamara.

-I leži joj realno, stvarno liči na Daru iz perioda kada je imala kratku kosu – konstatovala je Tamara Milutinović.

Ja sam Snežana Trifinović, imam 45 godina i izgledam fino – odgovorila je takmičarka, dok je Mare, pokušavajući da je natera da priča, pitao kako joj se dopao nastup u prvom krugu.

-Dopao mi se– kratko je odgovorila, što je sve nasmejalo.

-Čudan razgovor jako. Njoj se peva – konstatovao je Mare, nakon čega je Snežana zapevala pesmu „Don’t cry from Louie“ grupe „Vaja Kon Dijos“.

IMG 0906 1

Iako je u predstavljanju bila štura, tokom nastupa dala je svu svoju energiju i snagu publici u studiju koja je bila na nogama.

Stvarno ne izgleda kao da ima 45 godina. Videla sam da je tremaroš, ali se videlo da je večeras nema-konstatovala je Tamara Milutinović, a takmičarka joj odgovorila:

-Vidi se da sam htela da budem glumica. Uživala sam stvarno!

-Drago mi je da ste izašli na binu kao da ste sto godina na njoj. Opustio sam se i uživao sam. Nemam zamerke, čista desetka – dodal je Amar Gile, a Mare poentirao:

-Pustili smo duha iz boce. Pokazala je svoje sklonosti ka glumi i pevanju. Mislim da je sad pokazala mnogo više nego prvi put.

IMG 0854

Tokom razgovora sa njenom podrškom, među kojima je bila i njena majka, Žika je došao na ideju da otvori konkurs za mladoženju, sa čim se njena mama složila.

Takmičarka je sa osmehom posmatrala Žikin i mamin razgovor, a onda odgovorom zbunila sve.

-Ja bih pre da se oženim. Spremna sam za ženidbu – odgovorila je Snežana, što je sve u studiju nasmejalo.

-Znači onda on mora prvo kod majke. Vrlo interesantno. Nemojte da se plašite, ona je ipak vaspitačica, to su ljudi sa posebnim osećanjima, posebno za decu. Može čovek i da se uda dobro. Znam neke ljude koji su se dobro udali, ništa im ne fali. Nego je l’ ima dobar miraz?-pitao je Jakšić, a majka odgovorila kako se uzme, ali da je u suštini Snežana dovoljna.

IMG 0868

U revijalnom delu takmičenja Snežana je sa sinom Savom otpevala pesmu „Kao led, kao žar“, a njihov nastup propraćen je lavinom emocija i oduševljenja zbog njenog naslednika.

-Savo, bićeš glavni u školi. Em si lep kao lutka, em si imao dobar televizijski nastup – konstatovala je na kraju voditeljka Dragana Katić.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić