Login/Registracija

Svetski, a naši: Upoznajte takmičare „Nikad nije kasno“ koji će vas večeras dirnuti u dušu

0A0A2602

Kao i prošle dve nedelje i večeras ćete imati prilike da upoznate nove takmičare šoua „Nikad nije kasno“.

Nema sumnje da će vas njihova hrabrost da ostvare svoje davnosanjane snove oduševiti, ali i njihove neverovatne životne priče i performansi koje su pripremili samo za vas.

KANDIDATI NNK SNIMANJE 20092023 FOTO MUNJA 6

Učesnici treće emisije devete sezone takmičenja „Nikad nije kasno“ su za Grand otkrili mnogo toga o sebi i svom životu.

Tahir Ćehajić (56) rođen je u Srebreniku, ali već 34 godine živi u Austriji sa porodicom. Danas je ponosni otac troje dece, ali kako kaže njegov životni put nije bio ni malo lak.

Muzika je njegova najveća ljubav od malih nogu, a kafana je oduvek bila njegova druga kuća. Mikrofon je bio njegova igračka, budući da je još kao dečak pevajući po kafana pomagao roditeljima kada su u pitanju finansije.

Prva prilika da se ostvari u muzičkom smislu došla je tek nakon preseljenja u Austriju kada je snimio dva CD-a. Međutim, posao i porodičan život sprečili su ga da se ozbiljne posveti muzici i izgradi karijeru kakvu je želeo, a konačno mu se ostvarila želja da bude na velikoj sceni Granda i učestvuje u emisiji „Nikad nije kasno“.

TAHIR CEHAJIC 56 GOD. VILLACH 9 1

Ivana Đorđević (45) rođena je u Beogradu, ali se davne 1991. godine preselila u Ameriku od kada se porodicom živi u Čikagu.

Udata je za Amerikanca, a za sebe u šali kaže da komanduje u kući, kao i da glavnu brigu oko supruga i četvoro dece vodi ona.

U Americi radi kao elektroinženjer u jednoj švajcarskoj firmi, ali je muzika njena najveća ljubav od kad zna za sebe. Nedavno je naučila da svira klavir, a učešće u „Nikad nije kasno“ vidi kao dobru priliku da pokaže svoj talenat budući da za sebe kaže da traži svaku priliku da se raspeva.

IVANA DJORDJEVIC 45 GOD. MUNSTER USA 9 1

Mladen Teodorović (47) rođen je u Sloveniji. Od malih nogu muzika ga je pratila, a njegovo odrastanje proteklo je uz Elvisa Prislija, Toma Džonsa ali i muziku sa Balkana. Pohađao je italijansku osnovnu školu nakon čega je upisao Srednju ugostiteljsku.

Pevanjem je počeo da se bavi sa samo 7 godina, ali je u početku to za njega bilo mučno sve dok nije shvatio da je to ono što zaista voli.

Sreću je okušao u brojnim muzičkim formatima i takmičenjima gde se pokazao kao dobar vokal.
Ipak, biznis je stavio na prvo mesto, ali je sada shvatio da je muzika ono što radi iz duše i srca.

MLADEN TEODOROVIC 47 GOD. KOPER 9 1

Vahidin Mustafi Vaha (48) rođen je u Prizrenu, a sada živi u Subotici. Sa samo trinaest godina počeo je da svira klavijaturu na svadbama i još tada su govorili da je neizmerno talentovan.

Među omiljenim pevačima su mu Šaban Šaulić, Vida Pavlović, Snežana Đurišić i Jašar Ahmedovski, a kako kaže taj tip pesama mu najbolje leži.

Veoma voli da putuje, a često ide u Finsku gde mu živi sin. Veliki je ljubitelj životinja, voli da upoznaje druge kulture i ljude.

VAHIDIN MUSTAFI 48 GOD. SUBOTICA 13 1

Gordana Talo (57) rođena je u Apatinu gde je provela cveći deo detinjstva, a danas živi u Novom Sadu. Kao pevačica se oprobala sasvim slučajno, kada je pevačica benda u kome je pevala ostala u drugom stanju.

Pevača je širom Jugoslavije sve dok nije ostala u drugom stanju. Ubrzo nakon toga se udala i rodila i drugog sina zbog čega je svoju karijeru stopirala.

Danas radi kao medicinska sestra, vaspitač i fizioterapeut. U međuvremenu se razvela i postala baka, a njena porodica i prijatelji su joj bili najveća podrška da se prijavi za takmičenje „Nikad nije kasno“.

GORDANA TALO 57 GOD. NOVI SAD 16 1

Jovanka Jakimoska Mitrevska (46) rođena je 24.10.1976. godine, a danas je razvedena i majka jednog deteta. Završila je Ekonmski fakultet, a u Skoplju živi već dvadeset godina.

Iako je muzika njen život, za „Nikad nije kasno“ prijavila se na nagovor brojnih gostiju sa njenih nastupa koji su oduševljeni njenim talentom.

JOVANKA JAKIMOSKA MITREVSKA JOVANKA JO 46 GOD. SKOPLJEMKD 20 1

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno- Promo – Emisija 3

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović