„To je bilo nepojmljivo u medicinskom smislu“, Dejan Drašković sa knedlom u grlu progovorio o gubitku sestrića

dejan d

Kažu da se najtužniji najlepše smeju, a to potvrđuje i život bivšeg finaliste šoua „Nikad nije kasno“ Dejana Draškovića.

Tokom takmičenja nije govorio o svojoj porodičnoj tragediji, sve dok se nije susreo sa ekipom Grandove redakcije na crnogorskom primorju gde je ogolio dušu o gubitku sestrića.

Iako se trudi da privatni život sakrije od očiju javnosti i u prvi plan stavlja svoju karijeru, Dejan je u emisiji „Grand Magazin“ gde je nedavno gostovao napravio izuzetak.

-Moj sestrić Strahinja je imao srčani udar, od skoka u vodu, zapravo od nagle promene temperature. To je bilo nešto što je nepojmljivo u medicinskom smislu, a kasnije smo saznali da je to jedan procenat prema milion. To se obično dešava ljudima u podmaklim godinama, a ne deci. Dugo smo se pitali što nam se tako nešto desilo, ali ne treba čovek da preispistuje. Ja sam veliki vernik i verujem u Boga, a čudni su putevi Božji- istakao je Dejan.

dejan i sanja

Iako se Dejanov život, kao i život njegove porodice potpuno preokrenuo u samo jednoj minuti pevač se trudi da hrabro korača kroz život, radeći sve ono što bi njegov Strahinja voleo.

-Moj život je okrenut ka tome da radim stvari koje je Strahinja voleo i koje bi voleo da ja radim, a muzika je jedna od tih stvari. I to je razlog zbog kog sam se ovako aktivno okrenuo ka muzici koja mi je sada na prvom mestu– priznao je pevač koji je sestrićev lik istetovirao na grudima.

dejan tetovaza 768x442 1

Na pitanje da li postoji nešto što mu nikad nije rekao, a da danas zbog toga žali Dejan je poručio:

-Mnogo je stvari koje bi mu rekao i koje sam propustio da ga naučim. Ja sam otac četiri ćerke, ali sam Strahinju smatrao svojim potomkom. Počeo sam svoje životno iskustvo da prenosim na njega kako bi kroz život prolazio što lakše. Usmeravao sam ga da se bavi košarkom jer je bio jako talentovan i za košarku je živeo. I dan danas se na njegovom grobu nalazi njegov lik u košarkaškom dresu- ispričao je sa knedlom u grlu, a potom poslao poruku koja će mnogima od vas izazvati suze, ali i naterati da dobro razmislite da li radite sve ono što vas čini srećnim ljudima.

-Čovek je kreator svoje sreće i treba u životu raditi stvari koje voliš. Ne treba gubiti vreme na neke stvari koje te ne interesuju. Inače ja izbegavam i ljude koji zrače negativnom energijom, generalno sam veliki šaljivdžija. Samo takav vedar pogled na život može da čini da čovek proživi život onako kako je hteo i da bude srećan.

draskovic

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije ovog leta patrolirala je Crnogorskim primorjem i jedan predivan dan provela sa Dejanom Draškovićem koji je pred našim kamerama govorio o porodičnoj tragediji.

Ceo intervju sa njim možete pogledati u videu ispod teksta.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović