Takmičarka izdominirala sa džezom, Dragana se obratila Maretu: „Je l’ to Deda Mraz?“

Svetlana Milodanovic drugi krug 8
Svetlana Milodanović drugi krug

Svetlana Milodanović iz Zrenjanina pokazala je zavidno umeće u izvođenju džez standarda u takmičenju „Nikad nije kasno“, a osim dobrim vokalom, ona je privukla pažnju i svojim samouverenim stavom, koji je odmah primetila Vanja Mijatović koja je u žiriju u večerašnjoj epizodi.

-Moram da pohvalim vaš izgled, mnogo volim žene sa kratkom kosom. To mi je moćno i odraz samopouzdanja – rekla je Vanja Mijatović a u razgovoru sa takmičarkom otkrile su da je obema omiljena džez pevačica Ela Ficdžerald.

Svetlana Milodanovic drugi krug 3

Svetlana nije želela da otkrije da li že možda izvesti upravo neku Elinu pesmu u nekom od sledećih krugova ukoliko se bude plasirala, ali je ispričala kakvi su komentari između dve emisije u njenom okruženju.

-Mnogi se interesuju kada ću ponovo da nastupam, šta ću da obučem i šta ću da pevam – ispričala je Svetlana i otkrila da će izvesti pesmu „Killing Me Softly“.

-Bravo, ubij me nežno kad me već ubijaš. Nemoj da me ubiješ grubo – nije skrivao svoje impresije Žika Jakšić.

Nakon sjajne izvedbe Draganu Katić je zanimalo da li bi izvođenje Ele Ficdžerald bio veliki zadatak, ali Vanja misli da ipak ne bi.

-Ela je definitivnio veliki zadatak za ceo svet ali kao što ste rekli uz vežbu mislim da to ne bi bio veliki zadatak za vas. Bila bih jako zadovoljna kada bih to čula. Lepo kaže, „ubili ste nas nežno“ sa ovom izvedbom – rekla je Vanja i poželela takmičarki sreću u nastavku emisije.

Svetlana Milodanovic drugi krug 4

Stefanu Buzuroviću takođe se dopao nastup.

-Voleo bih da čujem da izvodite neku pesmu „Oktobra 1864“, Tanja Jovićević je takođe super vokal. Mislim da je to dobar predlog – rekao je Stefan i naglasio da je ovo veliko osveženje za njega.

Saši Miloševiću Maretu je nakon drugog nastupa jasno da takmičarka ide putem kojim se ređe ide.

-Voleo bih da čujemo nešto na našem jeziku jer bi tu vaša sposobnost da otpevate svaku finesu došla do izražaja – rekao je Mare.

Svetlana Milodanovic drugi krug 2

Dragana je priznala da centrira vid, pitajući se šta je to ispred Mareta na stolu.

-Jel to Deda Mraz? – pitala je Dragana, a Mare je objasnio:

-Ovo je Sneško Belić a ja sam Deda Mraz. Sneško Smeško me je zatekao ovde i očekujem uskoro da počne da pada sneg. Ja sam dobio Sneška Smeška a njih dvoje su dobili rukavice.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Žika je predstavio Momčila Nikolovskog, takmičarevu podršku sa kojim je davnih godina i zajedno nastupala.

Dragana Milodanovic dzez 1 1

Njih dvoje su izveli evergrin standard „Crying Time“ osvojivši zasluženo simpatije publike.

BONUS VIDEO: Vanji Mijatović preminuo član porodice pred nastup

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić