Login/Registracija

„Biće svašta“, Svetlana Milodanović najavila potpuni preokret u emisiji „Nikad nije kasno“

Svetlana Milodanović iz Zrenjanina rešila je da okuša svoju sreću u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“ ove sezone.

Iako je u prvoj emisiji dobila nekoliko sugestija od žirija, ona priznaje da je generalno zadovoljna svojim nastupom pred milionskim auditorijumom.

0A0A5424

-Zadovoljna sam i svojim nastupom i komentarima žirija, dobila sam neke sugestije, u redu je sve – rekla je ona na samom početku.

Kako peva podjednako dobro sve muzičke žanrove, veteranka obećava da će u nastavku takmičenja dati sve od sebe da se pokaže u što boljem svetlu:

-Ako se plasiram dalje, biće više starogradskih pesama, biće pop domaći i strani, neki evergrin pedesetih. Biće svašta ukoliko prođem.

0A0A5418

Učešće u ovoj emisiji shvata kao vid promocije, ali i odličnu stepenicu da se posle nekoliko godina pauze ponovo vrati pevanju.

-Da kažem jedno dvadeset godina se pevam. Ranije sam se nekako zadovoljavala radom sa bendovima, nisam smatrala da je neophodno da pokušam i na ovaj način. Kako ne nastupam zadnjih pet, šet godina, onda sam se odlučila da dođem i nisam se pokajala. Nadam se da će se nešto pokrenuti i da ću se vratiti nastupima. Mislim da je ovo odličan korak i zato sam se prijavila, to je jedan od razloga.

0A0A5415 1

Njena ćerka u prvi mah nije pogla da prihvati da se njena mama prijavila za neku emisiju, a takmičarka kaže da joj je u samo nekoliko rečenica objasnila šta znači pojaviti se u šouu „Nikad nije kasno“.

-Ćerka je bila iznenađena, pitala se šta i kako, pa sam ja sve lepo objasnila. To je promocija, publicitet i onda je rekla dobro. Nije očekivala, ali mi je došla u podršku – zaključila je Svetlana.

BONUS VIDEO – Mare o novoj sezoni:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Viktor