Stigao trotinet od Žike i Mareta: Sin veteranke odmah izašao napolje da ga isproba, pa dao javno obećanje: „Biće tako!“ (VIDEO)

0A0A0883

Trenutak koji je obeležio emisiju „Nikad nije kasno“, ovog petka bio je kada je sin takmičarke Snežane Trifunović ukrao šou i zasluženo dobio poklon koji je željno iščekivao.

Naime, dečak je poželeo da mu mama kupi trotinet jer se smirio u školi nakon čega je usledilo iznenađenje. Žika i Mare odlučili su da iznenade dečaka i da mu poklone trotinet, a za naš portal podelili su prve utiske nakon ovog emotivnog trenutka.

Nisam mogao da očekujem, ali sam baš želeo to i hvala vam– rekao je dečak, a mama se nadovezala i ispričala kako je došlo do toga.

Sava je rekao da je zaslužio trotinet jer se popravio u školi i on je napisao na profilu da bi želeo trotinet i neko iz produkcije je to video i evo ga trotinet– rekla je Snežana koja je i sama planirala da skupi pare i obraduje svog mezimca.

sneyana trif sin

Njegove ocene su njegove ocene, i ja sam za to uvek da ga nagradim to ej neki mali trorinet sa točkićima sa kojim može da skače i ja volim da je on napolju– objasnila je veteranka.

ipiccy image 9 4

Sava nije krio sreću i uzbuđenje povodom neočekivanog iznenađenja kada je javno dao obećanje.

Obećavam da ću biti bolji- rekao je dečak, a da li je Snežana stroga mama saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković/A. Dačić