Login/Registracija

Mare i Žika veterankinom sinu pripremili poseban poklon, Snežana jedva obuzdala suze

Još jedno čarobno veče puno emocija, ali i dobre zabave je pred vama, a ovog puta emisiju „Nikad nije kasno“ otvorile su dve dame koje će večeras zajedno u duelu okušati sreću, a samo jedna će se nakon izvođenja numere plasirati direktno u naredni krug.

Kao prvi par nastupile su Jasminka Dujmović i Snežana Trifunović kojoj je društvo u studiju pravio sin Sava.

Na samom početku Žika je Jasminku pohvalio zbog uvek neobičnog stajlinga i istakao da veteranka veoma ozbiljno pristupa svom poslu, a kandidatkinja se zatim latila mikrofona i zapevala pesmu Josipe Lisac „Danas sam luda“.

Njen energični nastup podigao je publiku na noge, a žiri je uživao u izvođenju hita.

Moram da vam ukradem šou na pet minuta, velika mi je čast i zadovoljstvo što sam po prvi put u žiriju sa Kaliopi. Ona je jedinstvena žena, pevačica, vokal od koje sam mnogo učio. Jasna, mnogo sam ljubomoran na tebe jer si ti nastavila da mršaviš, a ja da se gojim, neću ti zbog toga dozvoliti da prođeš dalje. Jedva sam te prepoznao, ali sve je desetka čista – rekao je Dejan takmičarki koja je otkrila da je pomalo ljuta na Žiku:

-Žiko ovde si sve provodadžisao, našao si im i muževe i žene, samo meni nisi – rekla je veteranka, a Žika se složio sa njom, pa otvorio konkurs za upoznavanje preko društvenih mreža.

Kaliopi je zatim prokomentarisala večerašnji veterankin nastup.

Draga Jasminka tvoja samostalnost diše i kroz pesmu i kroz tebe, tebi treba alfa mužjak, a njega nije lako naći. Sve kod tebe je jako i samo ostani takva kakva jesi – istakla je pevačica.

Mare se nadovezao na pevačicine reči:

-Kaliopi ti je raščistila gužvu na mrežama. Ti jesi jaka, ali ti sigurno voliš i zaštitu. Žene moraju da znaju da muškarci vole žene koje mogu da štite. Više puta sam ti dao komplimente, ti pokazuješ kvalitet i ja ti na tome čestitam.

Sledeća je zapevala Snežana Trifunović, a njen sin Sava je na trenutak ukaro šou. Naime, dečak je poželeo da mu mama kupi trotinet jer se smirio u školi nakon čega je usledilo iznenađenje. Žika i Mare odlučili su da iznenade dečaka i da mu poklone trotinet, a njegova majka sa suzama u očima zapevala je na sceni „Uzmi me“ od Maje Nikolić i oduševila publiku.

-Odavno nešto slađe nisam videla na sceni, čovek bi pomislio da joj sve u životu ide lako, uživala sam zaista – prokomentarisala je Kaliopi, a oduševljenje nije krio ni Dejan Petrović:

-Uživao sam kao i Kaliopi, želim da ti ceo život bude kao što si ti večeras bila na ovoj sceni.

Završnu reč imao je predsednik žirija Saša Milošević Mare:

Drago mi je da se ova pesma čula večeras sa ove scene jer je bila veliki hit i zaslužuje da bude svrstana u evergrin. Od svih stajlijga do sada ovaj večeras ti je najbolji i ja ti čestitam na tome.

Glasanje je bilo neizvesno do samog kraja, ali je Mare presudio da u naredni krug takmičenja ode Snežana Trifunović, dok Jasminki želimo mnogo sreće na našem Fejsbuk glsanju koje traje 24h.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.