Isak otkrio da li je Dženan Rakić njegova bleda kopija: „To je jednostavno tako“ (VIDEO)

auto

Čim je stigao u studio na Košutnjaku primetili smo da je pevač Isak Šabanović pazario novi automobil, pa možemo da zaključimo da mu na poslovnom planu ide odlično, ali i da je je veoma srećan nakon učešća na „Beogradskom proleću“ gde je odlukom publike osvojio treće mesto.

iss

Isak je otkrio i koliko mu znače nagrade, kao i koja mu je najdraža.

Mnogo mi znače nagrade, nagradu sam dobio od publike tako da treće mesto uopšte nije malo. To mi je već peta ili šesta nagradu za dve godine, idemo dalje. Svaka nagrada je podjednako bitna, ali naravno da mi je prva najdraža, taj Oskar popularnosti. Sada trenutno uživam u nagradi sa „Beogradskom proleću“ – rekao je za Grand nasmejani pevač koji ne krije da je prezadovoljan reakcijama publike na pesmu „Svakoj sam po nešto dao“:

Veoma sam zadovoljan kako je publika reagovala, čujem da je jedna od retkih koja se pušta na radiju što mi je posebno drago. Pogrešio sam jer pesmu nisam promovisao na pravi nači, ali to je zbog toga što smo je radila namenski za festival.

pevac

Početkom septembra pevač sa nekoliko kolega i nekadašnjih učesnika „Zvezda Granda“ ide na američku turneju, a uzbuđenje nije krio ni pred našim kamerama.

-Presrećan sam zbog američke turneje. Pokušavam već dve godine, ali mi se nešto nije dalo. Kada sam video u pasošu vizu, otići ću. Nikad nisam bio tamo, idem da pevam našem narodu što me posebno raduje. Posetićemo nekolio gradova, sada sam se setio onog videa gde jedna devojka kaže: „Idem u Ameriku da vidim London“ – našalio se Šabanović, pa dodao:

Uživaću, raditii zaraditi. Biće i radno i paradno.

Capture 55

Finale „Zvezda Granda“ sve je bliže, a kao je pevač i sam bio učesnik ovog takmičenja za Grand je otkrio ko mu je favorit u aktuelnoj sezoni.

-Ne pratim redovno sezonu, ali vidim da su tamo svi moji drugovi što me jako raduje, Velsan Zulović koji je moj Bjelopoljac, drugi je Rajo Simonović, Dženan Rakić, Milan Bukilić – započeo je pevač, pa se osvrnuo na piče da ga takmičar Dženan Rakić kopira:

Ne komentarišem ništa, ne mislim da me Dženan Rakić kopira, čovek jednostavno tako peva.

DZENAN RAKIC 23 GOD. BIHAC 4

Ostatak intervju poslušajte u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand,
Autor: I.Grk