Login/Registracija

Mina Kostić otkrila kada se udaje: “ Napraviću feštu, nemam vremena da čekam“ (VIDEO)

mina kostic

Pevačica Mina Kostić otkrila je za Grand da publici sprema nove porojekte što je veoma raduje jer ističe da su sve njene prethodne pesme postale veliki hitovi, a pored poslovnih obaveza pevačici odlično ide i na ljubavnom planu.

mk

Iako iza sebe ima propalu vezu sa ocem svoje ćerke Igorom Iksom, Mina i dalje veruje ljubav, a sa petnaest godina mlađim izbranikom Nikolom spremna je čak i da stane na ludi kamen.

-Nikada nisam bila udata, Igoru sam rekla nemoj slučajno da si me zaprosio, nikad nisam obukla venčanicu. Računam samo crkveno venačenje, ako se to desi napraviću feštu. Vidim da pišu da sam se udala, ali nisam. Nema ni para, ako neko hoće sve da mi da džabe, salu, hranu, piće onda može – rekala je Mina, pa za Grand otkrila kada priželjkuje da se ceremonija održi:

Možda će se svadba desiti za moj pedeseti rođendan, a možda tada bude i promocija novih pesama. Ne znam šta će Nikola da uradi i kao će me zaprosi, ali nadam se da neću dugo da čekam, nemam ja vremena za to.

mina 1

Pevačica je za Grand otkrila i uz koju pesmu će na svadbi mladenci zaplesati prvi ples:

Na mojoj svadbi pesma za prvi ples biće „Žena kao ti“. Moj dečko voli da me sluša dok pevam, a ja ne mogu da budem mirna. Samo galamim po kući, takva sam i kada nisam kući onda mi kaže da mu je neobično jer je tišina – otkrila je Mina kroz osmeh.

mina kostic 1

Minin prizanje i da je konačno sa Nikolom pronašla sve ono za čime je dugo čeznula, pa za Grand otkila da ga je upoznala na neobičnom mestu baš kada je planirala da potpuno digne ruke od ljubavi.

-Nikola mi je vratio osmeh na lice. U jednom trenutku sam odlučila da ne želim da imam nikoga i baš kada sam digla ruke jer nisam više znala gde grešim, pojavio se on i to u šumi. Da sam ga tražila takvog, ne bih ga našla zaista. Nikada ni sa kim nisam bila iz interesa, uvek sam ja bila ta koja je davala. Muškarci koje sam birala su bili striji od mene, a Nikola je mlađi i bolji – rekla je pevačica za Grand, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand news,
Autor: Ž.Krstić/I.Grk