„Prvo sam bila Pepeljuga, sada sam Severina“ Slobodanka Sumajstorčić otkrila da li je razočarana: „Ajde, neka bude“ (VIDEO)

Slobodanka Sumajstorčić i Marija Bilić imale su čast da otvore sinoćnu emisiju svojim duelom koji je na samom početku podigao atmosferu u studiju.

Iako je Maja direktno prošla dalje, dok se Slobodanka bori na Fejsbuk glasanju, takmičarka priznaje da nije razočarana.

Ja sam zadovoljna sa svojim nastupom, a prolaz nije bitan. Bitno je da sam ovde bila, ali Maja je bila top– iskrena je Slobodanka za Grand, a Maja dodaje:

S obzirom da smo otvorile večerašnju emisiju dobre smo bile.

Slobodanka Sumajstorčić nikad nije kasno

Slobodanka je dobila komplment od Daniela Popovića da liči na Severinu što je sada prokomentarisala.

Prvo sam bila Pepeljuga, to što sam sada Severina ja se sa Danielom ne slažem, ali ajde neka bude– iskrena je takmičarka.

slbi mak

Nakon direktnog prolaska, Maja nije krila koliko je srećna, ali i tužna što se njena rivalka bori za ostanak u emisji.

Divno, slagala bih kada bih rekla nešto drugo. Neki peh i maler me je pratio od jutros i celu nedelju, ali srećna sam. Moja Bosanka, nismo trebale biti rivalke. Glasaću za Slobodanku i mislim da treba da otpeva nešto od Severine „Mili moj“ ima taj senzibilitet, a što se mene tiče ne znam videćemo– zaključila je Marija u intervjuu koji možete pogledati u videu na početu teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić