Žika Jakšić napravio PRESEDAN zbog Mime Orlović i Ivane Đorđević: „Neću da rizikujem, odluka je očigledna“

Mima Orlović i Ivana Đorđević duel Nikad nije kasno

Kako izreka kaže „Najslađe za kraj“, tako su večerašnju emisiju zatvorile dve dame i odlične pevačice Mima Orlović i Ivana Đorđević koje su naterale Žiku Jakšića da napavi presedan.

Mima Orlović i Ivana Đorđević duel Nikad nije kasno

Žika Jakšić napravio presedan

Mima tokom više od dve decenije rada na terenu nastupala je po raznim klubovima  i veseljima, a od 2010. godine članica je benda „Skitnice“ sa kojima peva uglavnom pop i rok, a po potrebi peva i sa drugim bendovima kada peva i narodnjake.

Žika Jakšić napravio presedan

Ivana je rođena u Beogradu, ali se davne 1991. godine preselila u Ameriku od kada se porodicom živi u Čikagu. Udata je za Amerikanca, a za sebe u šali kaže da komanduje u kući, kao i da glavnu brigu oko supruga i četvoro dece vodi ona.

Od Mime smo do sada navikli na maestralne interpretacije, a tako je bilo i večeras kada je otpevala numeru „What a feeling“. I ove nedelje priredila je pravu magiju na sceni, a žiri i publika pozdravili su je ovacijama.

-Šta tu ima da se kaže, čestitam – rekao je Halid.

-Vrlo je nežna kao osoba ima prelep autfit koji ova scena zalužuje. Publika i scena zaslužuju ovakve pevače. Moja prva žena se takođe zvala Mima. Mislim da ti pronalaziš spas u muzici, sve najbolje na dobrom ste putu – dodao je Danijel.

-Čestitam Mima na ovom nastupu, odlično je bilo – zaključio je Mare.

Žika Jakšić napravio presedan

Ivana je i ove nedelje iz Amerike donela sjajnu energiju, a večeras se predstavila numerom  „Respect“ u kojoj je pokazala muzičko znanje iako je amater.

-Stvarno risprekt, ne znam šta da kažem. Ovo je jako teška pesma, bilo je odlično – rekao je Danijel.

-Nisu džabe one stare izreke da je snaga u malim bocama. Čestitam – dodao je Halid.

-Ovo je ozbiljan rispekt, jako je teško odlučiti. Ivana je amater, a ja se pitam da li ti je neko rekao da biraš teške pesme. Sjajno, čestitke od srca – zaključio je Mare.

Žika Jakšić napravio presedan u emisiji Nikad nije kasno zbog Mime Orlović i Ivane Đorđević

Žika Jakšić napravio presedan

Kako je na kraju bilo teško presuditi ko će od njih dve proći dalje, Žika je rešio da iskoristi svoje pravo i da pusti i Mimu i Ivanu direktno u naredni krug takmičenja.

-Ja ću iskoristiti svoje pravo i vas dve idete direktno dalje. Neću da rizikujem, odluka je očigledna. Na kraju imamo svakako i Fejsbuk glasanje, njih dve su vrhunske pevačice, radi se od dva pevača različitog seznibiliteta. Mima ima iskustva i nežna je, Ivana nema iskustva, ali ima jednu sjajnu enerjiju. Šta sam ja čiuo šta izađe iz tvog grla, ti pevaš čitavim telom. Ja ovo nisam čuo do sada i nadam se da će ovo tvoje pevanje čuti neko od američkih producenata – zaključio je Žika, a video pogledajte u nastavku teskta.

 Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković