Maja Bilić pokidala Šemsu, žiri u šoku: „Ovaj momenat treba upamtiti“

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno.

Marija Bilić Maja i Slobodanka Sumajstorčić otvorile su večerašnju emisiju „Nikad nije kasno“ svojim duelom.

Maja je živela je godinama u Čikagu, gde se i udala. Tu je rodila prvo dete, ali se sticajem okolonsoti nakon nekoliko godina seli na Floridu gde je rodila drugo dete. Osam godina kasnije, rešila je da sa porodicom spakuje kofere i da se vrati u rodni kraj. Posle 24. godine života u Americi vratila se u Bijeljinu gde i danas živi.

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno.

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno.

Slobodanka je veoma rano ostala je bez oca, a sa samo 27 godina i sa dvoje dece doživela je moždani udar. Upravo tada je shvatila da je dobila novu životnu priliku i na život počela da gleda drugačije.
Danas radi kao konobarica koja uživa da pusti svoj glas i iskoristi svaku priliku da zapeva zato što je, kako i sama priznaje, muzika njenoj duši izlaz.

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno.

Maja se u trećem krugu predstavila numerom Šemse Suljaković „Dokle da se kradom sastajemo„, dok su je žiri i publika nakon nastupa pozdravila ovacijama.

Maja Bilić pokidala Šemsu, žiri u šoku

-Šemsa je posebna i njene pesme su posebne. Majo, da li si umorna ili promuka, ili takva ti je boja glasa? Ne znam šta da kažem, suepr pevaš to sam video, ali sam pomislio da si možda umorna, bila si dobra – rekao je Halid Muslimović.

-Rekao bih da je Šemsu jako teško pevati ili imitirati. Reči ove pesme kažu „Sve što jednom prođe, vratiti se neće“ i zato ovaj trenutak treba upamtiti. Hvala ti što se takmičiš i što si ovde među nama, treba imati hrabrosti izaći pred publiku, tako da samo napred – dodao je Danijel Popović.

-Složiću se sa kolegama, čuo se mali umor, a to je verovatno od treme o kojoj ti pričaš. Odlično je bilo, sve ukrase si ispoštovala, super je i izbor pesme, sve je dobro – zaključio je Mare.

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno.

Zatim je na scenu izašla Slobodanka, koja se predstavila numerom „Idi idi moja vilo“ kojom je razgalila sve u studiju i kraj malih ekrana.

-Relao bih da si lepa žena i da ne treba da se bojih prisustva muškaraca, već oni treba da se boje tebe. Što se tiče pevanja, mislim da ova pesma možda i nije prava, ali moram da kažem da me podsećaš najviše na Severinu ovako kad te gledam. Imaš baršunastu boju glasa koju ja baš volim i to mi leži na srcu – rekao je Danijel.

-Samo ću reći da nije čudno što Dubica glasa za svoju sugrađanku. Puštaš sjajnu energiju i svaki tvoj nastup je pun radosti, a to je i smisao svega ovoga. Čestitam ti –dodao je Mare.

-Mislim da si izabrala odličnu pesmu, ali za ovaj trenutak nije ta nuera ta na kojoj ti možeš da pokažeš ono što možeš. Dobro si je donela, dobra je pesma – zaključio je Halid.

Pobedu u ovom duelu odnela je Marija rezultatom 4:1, dok će Slobodanka imati još jednu šansu na kraju emisije.

Marija Bilić i Slobodanka Sumajsorčić duel Nikad nije kasno.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković