Sudar rok titana na Grandovoj sceni, Arman i Oliver zapalili studio: „Samleo si nas na sitne delove“

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

Dva rok titana Arman Morankić i Oliver Kostić priredili su nezaboravni spektakl tokom nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“.

Arman ima iza sebe bogatu mizičku karijeru koja traje već 23 godine. U bendu „Rok misija“ u kojem su većinu članova činili muzičari „Indeks“ trebalo je da bude pevač, ali taj projekat nije uspeo. Već je učestvovao u muzičkim talent programima gde je ostvario solidan plasman.

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

Oliver se već godinama profesionalno bavi muzikom. Pored pevanja, svira gitaru, pa je tako imao priliku da sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Mira Škorić i Neda Ukraden. Nastupao je sa brojnim bendovima i orkestima, a učestvovao je i na nekoliko festivala gde je osvajao brojne nagrade.

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

Arman se večeras predstavio numerom „Stipu gatibo“, a svojom neverovatnom energijom uspeo je da podigne na noge sve u studiju.

Ni žiri nije štedeo reči kada je njegov nastup u pitanju, pa su se samo nizale pohvale na Armanov račun.

-Ostao sam bez reči, pre svega ovom divnom orkestru jedan aplauz, fenomenalno sviraju. Armane, zaista si mora mogima, odlično pevaš i imaš jako dobru energiju. Ne znam šta da kažem osim fenomenalno, fascinantno, prelepo za čuti – rekao je Danijel Popović.

-Ne znam šta se dešavalo ovih 45 godina njegovog života kad već nije probio na masu, ali jeste na kilažu. Dobro je, želim ti svu sreću sveta i da se posle ovih emisija napraviš nešto svoje. Da obeležiš ovaj Balkan bar jednom pesmom – dodao je Halid Muslimović.

-Potpisujem od reči do reči ovo što ti je Halid poželeo. Osećao sam se kao guma, samleo si nas bukvalno u sitne komade. Svaka čast – rekao je Mare.

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

Nakon Armanovog sjajnoj nastupa, na sceni se pojavio Oliver koji je za večeras odabrao pesmu „Bitanga i princeza“ kojom je takođe oduševio sve.

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

-Kad si krenuo sa ovom intonacijom, pribojavao sam se da nećeš izgurati do kraja. Znam da pevaš visoko, ali je ovo bilo baš visoko. Meni bi lično više prijalo da si bio bar pola tona niži, ali demonstrirao si silu – rekao je Mare.

-Oliver je tipičan kontra-tenor u rok muzici. Ne mogu pevači izdržati da ne pevaju pesme koje su ovako pune energije. Već u prvim notama se videlo da Oliver odlično izgovara to što peva, baš sa lakoćom. Još da je pustio kosu, bolje bi stajalo. Fasciniran sam visinom – dodao je Danijel Popović.

-Odličan si Olivere, kad te slušam dobro je da si ubacio sebe u pesmu, nije bilo Bebeka. Kada te gledam podsećaš me na Akija Rahimovskog i mogao bi možda i neku njegovu pesmu da otpevaš. Sve u svemu, dobro je ovo je teška noć za nas trojicu – zaključio je Halid.

Nakon sjajnog duela, žiri je morao da donese konačnu odluku, pa je tako Mare predudio da direktno dalje ide Oliver.

Arman Morankić i Oliver Kostić duel Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković