„Tog jutra je bilo suđeno da se više ne vrati“ Najtužniji dan za Omera Karalića, pevač se oglasio: „Uvek ću te voleti“

omer karalic azzaro 4 ok

Na današnji dan pre tačno godinu dana, posle teške saobraćajne nesreće Omer Karalić Azzaro je izgubio svog sestrića Senada, a nesrećnog dana pevač se danas prisetio na društvenim mrežama.

Sa velikom tugom i bolom koji i dalje ne jenjava, Omer je objavio sliku osamnaestogodišnjeg sestrića i istakao da koliko mu nedostaje.

Fališ, mali! Danas je godina kako te nema. Uvek ću te voleti. Tvoj dajdža -poručio je Azzaro koji je na dan Senadove sahrane morao da nastupa u takmičenju „Nikad nije kasno“.

azzaro rodjak

Pevač je tada sa knedlom u grlu govorio o svom najdražem, a crveno srce na reveru koji je poneo na sceni, predstavljao je znak njegove mladosti.

– Otišao je na lepši svet moja duša velika, sin moje sestre Senad Arnautović. Srce na reveru je simbolično, čisto da ga mogu nositi uz sebe, kad nisam mogao da budem tu, koliko god su moje želje bile velike, da ga ja spustim – rekao je tada sa knedlom u grlu i otkrio šta se zapravo desilo.

– Imao je veliku saobraćajnu nesreću, vozio je sam. Prošao je sigurno hiljadu puta tim putem, ali tog jutra je bilo suđeno da se više nikada ne vrati. Ovaj nastup u „Nkad nije kasno“ ide samo njemu, u stvari svima, ali prvenstveno mom Senadu – rekao je tada Omer.

omer karalic azzaro 2 ok

Podsetimo, pre četiri meseca pevač je izgubio i rođenu sestru Đuzu koja je bolovala od multipla skleroze.

Preselila se u 46. godini na drugi svet! Sunce moje, brat te nikad neće zaboraviti. Moja Đuza, moje pile malo, moja sestra, moja hrabrost, moj najveći boracUvek ću te voleti. Ne znam kako ću sad?!poručio je tada neutešni pevač, a izjave saučešća i reči utehe počele su da se nižu.

ac9dc36a9c97fb69def1568ecb8e5fc651001819

Neposredno pred samo učešće u „Nikad nije kasno“, za samo 18 dana pevač je izgubio i oba roditelja.

Hvala što si našao snage da staneš na ovu scenu. Ostavio si na mene poseban trag kada sam gledao tvoje snimke– poručio mu je tada Žika Jakšić.

– Izgubio sam ih u vrlo kratkom periodu. Tata je otišao krajem aprila, a mama 18 dana kasnije. Tu sam i zbog sedmogodišnje ćerke Amalije koju volim najviše na svetu- rekao je tada kandidat koji je dogurao do samog finala.

BONUS VIDEO: „Moram da pevam, a spuštam svog najdražeg“

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić