Slaviša Korać ponovo u Nikad nije kasno, otkrio zašto je nestao nakon finala: „Život mi se promenio“ (VIDEO)

Slaviša Korać oduševio je gledaoce kada se ponovo pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“, a za naš portal otkrio je koliko mu se život promenio nakon finala.

Slaviša je ostao upamćen kao najbolji biznismen među pevačima koji se muzikom bavio iz hobija i velike ljubavi, a svojim glasom i energijom oduševljavao publiku i žiri iz kruga u krug, što ga je dovelo do same završnice takmičenja.

Slaviša Korać ponovo u Nikad nije kasno

Slaviša Korać ponovo u Nikad nije kasno

Moj život se neočekivano pozitivno promenio. Nisam očekivao, ljudi su prezadovoljni sa nastupima i posao mi je krenuo velikom brzinom i ima mnogo više poziva– iskren je Korać koji iako zarađuje od muzike nije napustio posao sa nekretninama.

Stižem sve jer sam i u tim vodama već duže vreme i onda se dobro snalazim u svemu, a ostaje mi i slobodno vreme za mene– kaže pevač.

69cada67b4bd31187d069ed82e7a99f3cb166823
Slaviša Korać ponovo u Nikad nije kasno

Pitali smo ga i u kom poslu više više uživa.

Muzika je na prvom mestu, sve ostalo je iz finansijskih razloga– priznaje Slaviša.

Slaviša Korać ponovo u Nikad nije kasno
Slaviša Korać ponovo u Nikad nije kasno

Iako ga za veliku scenu „Nikad nije kasno“ vežu najlepše uspomene, ovog puta došao je u podršku prijatelju.

Došao sam sa mojim prijateljem Jovanom Goranovićem na koga sam uticao da počne da svira i peva sam, da se odvoji. Kada sam ja nastupao, on se divio i ja sam ga savetovao da se prijavi jer je kvalitetan pevač i poslušao me je– objasnio je Korać i otkrio koji mu je savet udelio.

Rekao sam mu da budem smiren i da svoj maksimum, i da nije bitno dokle će da stigne– zaključio je Slaviša čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Svi detalji slavlja Nadice Ademov:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić