Login/Registracija

Biznismen u NIKAD NIJE KASNO ponovo PROFITIRAO: „Stvorili smo ILUZIJU“

Slaviša Korać (47) iz Bohuma, pevač amater i najveći biznismen i građevinac u takmičenju „Nikad nije kasno“, priznao je u polufinalu da zbog pojavljivanja u šouu veterana posla ima sve više, ali i da mu je cena nastupa značajno skočila. 

Kako je rekao, uspeo je da čak duplo naplati svoje pevanje u odnosu na raniji period. 

– Slobodno stavi puta tri– posavetovao ga je estradni mag i autor emisije Žika Jakšić, a zatim mu to i obrazložio. 

Šou biznis je po definiciji ustvari stvaranje iluzije. Što je iluzija veća ona se skuplje i prodaje. Ne naplaćuju pevači svoje pevanje, već upravo se naplaćuje iluzija koju stvara televizija, pa marketing – objasnio je Žika, a zatim istakao da su veterani pojavljivanjem na Grandovoj sceni ispunili svoje snove iz mladosti, ne nadajući se da će sa tim skočiti i cena njihovih nastupa. 

– Meni je baš drago što smo ostvarili snove i stvorili iluziju. Zaslužili ste – dodao je on. 

U polufinalu Slaviša se predstavio se pesmom „Dao bih ovo malo života“ Milančeta Radosavljevića kojom je razgalio žiri. 

– Baš je zapeo na ovoj pesmi, vidim da je do sad pevao zahtevne pesme – rekao je Mile Kitić, a zatim upitao takmičara:

– Vidim da pevaš po veseljima, da pevaš i moje pesme, a imaš dve zgrade u Nemačkoj, pa me zanima je l’ imaš neki sobičak za mene?

– Tu sam Vas čekao. Pevam i Vaše pesme, a iz našeg kraja – odgovorio je takmičar, a zatim sa Miletom na suvo zapevao pesmu „Hajde Jelo da ašikujemo“. 

Mile je objasnio da je reč o posavinskoj muzici koju prati specifično pevanje. 

– To je jako teška muzika jer ide u dva glasa – dodao je takmičar, dok je Biljana Marković prokomentarisala da je uživala u njegovom izvođenju. 

Sve je do sad bilo dobro, a mislim da si večeras bio najbolji, baš ti se otvorilo grlo – zaključio je Saša Milošević Mare i čestitao mu na sjajnom nastupu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić