Desingerica ili Ceca? Ko je najveća estradna zvezda u Srbiji, mišljenja građana podeljena (VIDEO)

Godinama unazad se polemiše ko je najveća estradna zvezda u Srbiji, a ekipa Granda rešila da je da sazna šta građani Srbije misle.

Pitanje „Ko je najveća estradna zvezda u Srbiji“ izazvalo je lavinu komentara na ulicama Beograda, a sudeći po odgovorima mišljenja su i te kako podeljena.

Ko je najveca estradna zvezda Joca tema 2

Ko je najveća estradna zvezda u Srbiji?

-Aleksandra Prijović je realno najveća zvezda- odgovorila su dva momka tvrdeći da je njen album „Devet života“ pomerio granice na estradnom nebu.

-U Srbiji ne postoji estrada, bar ne na onaj način na koji je ja doživljavam- rekao je jedan građanin.

ko je najveca estradna zvezda u srbiji

Međutim, bilo je i onih koji su tvrdili da je Ceca Ražnatović broj 1 u Srbiji, ali da uprkos tome nikada ne bi otišli na njen koncert.

-Ceca je ubedljivo najveća zvezda, ona je izuzetna žena. Hrabra je, svaka joj čast. Snaga na prvom mestu!- rekla je jedna od anketiranih gospođa, dok je jedan mladi par bez dlake na jeziku poručio:

-Istorijski Ceca jeste najveća zvezda. Realno jeste i dalje je aktuelna, ali ne bismo otišli na njen koncert!

anketa

Ipak, pripadnici mlađe populacije bili su drugačijeg stava.

-Desingerica definitivno! Baš je popularan i veliki je hajp oko njega- poručila je grupa mladića, dok su njihovi vršnjaci tvrdili da Devitu niko ne može da parira.

anketa grand 1

Iako pojedinci nisu fanovi domaće muzike, trudili su se da budu realni i odgovore na pitanje koje je večita dilema u Srbiji.

-Mislim da je Tea Tairović trenutno najveća zvezda. Čini mi se da je ona najpopularnija. Meni je okej iako ne slušam baš nešto tu vrstu muziku- dao je svoj sud jedan od ispitanih građana.

anketa grand

Jedna od anketiranih gospođa, kako je otkrila za Grand, veliki je fan sevdalinki ali uprkos tome smatra da je Lepa Brena još uvek broj 1 na estradi.

-Brena je za mene zvezda. Prizemna je, veoma je simpatična i sposobna žena- poručila je gospođa.

anketa beograd

Za koga građani smatraju da je najveća estradna zvezda u Srbiji saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović