Prija stigla u Zagreb, oglasila se pred koncert, mama Borka puca od sreće i ponosa

oglasila se aleksandra prijovic pred koncert u zagrebu

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je stigla u Zagreb, a odmah nakon što je svoje stvari ostavila u hotelu, uputila se u Arenu na probu, gde je večeras očekuje prvi od pet u nizu koncerata.

Prija je u Hrvatsku stigla u društvu sina Aleksandra i mame Borke Mihajlović, dok je njen suprug Filip Živojinović došao dan ranije i to sa čak 70 članova produkcijske ekipe.

Odmah nakon dolaska u Zagreb Prija je otišla na probu u zagrebačku Arenu, gde ju je sačekala mnogobrojna ekipa koja će večeras zajedno sa njom Hrvatima prirediti pravi spektakl.

Da je sve spremno i da jedva čeka da zapeva u najvećoj Areni u Zagrebu dokazuje fotografija koju je objavila sinoć oko ponoći.

aleksandra prijovic pred koncert u zagrebu
Prija se oglasila pred koncert u Zagrebu

Prija je podelila fotku sa bine na kojoj je ponosna mama Borka ljubi u obraz, očigledno srećna zbog uspeha koji njena jedinica postiže u regionu.

Drugi koncert Aleksandre Prijovic u Nisu 8

Podsetimo, Aleksandra je rasprodala čak pet Arena u Zagrebu, a prvi koncert održaće večeras 1. decembra.

Da za njen koncerte u Zagrebu vlada veliko interesovanje, dokazuju i šok oglasi koji su osvanuli u Hrvatskoj.

Drugi koncert Aleksandre Prijovic u Nisu 7 768x1152 1

S obzirom da se karte više ne mogu nabaviti u slobodnoj prodaji, na oglasima su osvanule ponude za sve one koji nisu uspeli da se izbore za svoje mesto u Areni i to po paprenim cenama. Za samo jednu kartu za Prijin koncert u zagrebačkoj Areni traže od sto evra pa i više.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović- Koncert – Niš

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. A.