„To je bio moj motiv za prijavljivanje“ Lidija Domazet otkrila kako je odlučila da se pojavi kod Žike Jakšića (VIDEO)

Lidija Domezat je otvoreno govorila zbog čega je odlučila da se prijavi za muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“.

Pevačica je prvo istakla da je njen otac mnogo lepo pevao, a da je jedan od razloga njenog prijavljivanja upravo bio da bi njeni unuci mogli da pogledaju jednog dana kako je ona pevala.

-To su me često pitali. Kad su me to pitali prijatelji, komšije, ja im kažem da je moj otac mnogo lepo pevao, možda lepše od mene. Vi to možete da mi verujete i ne morate, ja prosto nemam čime da to dokažem. Ali sada, zahvaljujući ovoj savremenoj tehnologiji i snimcima na Jutjubu, moji unuci će moći da kažu „Ovako je pevala moja baka“. To je bio moj motiv za prijavljivanje u emisiju „Nikad nije kasno“ – rekla je ona.

Lidija Domezat otkrila kako je odlučila da se prijavi za Nikad nije kasno

Untitled 34
Lidija Domezat otkrila kako je odlučila da se prijavi za Nikad nije kasno

Lidija je govorila da se i dalje druži sa ostalim učesnicima „Nikad nije kasno“ koje je upoznala na takmičenju, te da su čak prisustvovali njenom solističkom koncertku.

-Što se tiče utisaka, oni su izuzetno pozitivni. Dakle, nakon već toliko godina od našeg učestvovanja, nas petnaest veličanstvenih se zovemo u grupi na Viberu, i dalje se družimo. Na moj solistički koncert su neki od njih došli koji je bio pre tri godine, čak i iz Sarajeva, iz Mrkonjić grada, tako da se mi i dalje aktivno družimo – istakla je ona.

Untitled 35
Lidija Domezat otkrila kako je odlučila da se prijavi za Nikad nije kasno

BONUS VIDEO: Žika Jakšić napravio lapsus pa, nasmejao sve

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković