„Mama nije imala da plati vrtić, sedeo sam kući“: Mirsadu Bešireviću se život promenio preko noći: „Situiran sam, imam kuću, auto, dok sam živ bar još to da uradim“ (VIDEO)

Mirsad Beširević nije imao lak život u detinjstvu, ali danas može da se pohvali da ima sve. Zahvaljujući napornom radu i trudu ovaj takmičar šoua „Nikad nije kasno“ stekao je sve ono o čemu je u detinjstvu maštao, o čemu je govorio za Grand.

Mirsad se na početku razgovora osvrnuo na svoj nastup u šouu veterana i otkrio da li je zadovoljan kako se predstavio članovima žirija i publici.

Uvek sam zadovoljan nastupom, jer kada iznesete pesmu, u tom momentu to je to. Uvek može bolje, ali dobro – rekao je na početku razgovora.

IMG 8150 2
Mirsad Beširević otvorio dušu o svojim počecima u muzičkom svetu

Mirsadu su se na sceni pridružile ćerke koje takođe sjajno pevaju, a kako je rekao, to je sastavni deo njihove svakodnevnice.

-Ja sa njima uvek nastupam. Još uvek sviramo u našem gradu, sviramo često. Izvodimo dosta tih pesama u duetu. I stranih, i naših domaćih pesama i to jako lepo zvuči – ponosno je rekao takmičar šoua veterana.

Beširević je otkrio ko ga je nagovorio da se prijavi za takmičenje „Nikad nije kasno“ i zašto nije mogao da odbije.

-Deca su mi preporučila da dođem, pa sam tako došao. Ajde rekoh, dok sam živ da još i to uradim – rekao je.

IMG 8209 2
Mirsad Beširević otvorio dušu o svojim počecima u muzičkom svetu

On je priznao da zapravo nema više neispunjenih želja, jer je sve što je zamislio i ostvario.

-Sve sam u životu ispunio sebi što mi treba. Situiran, imam kuću, imam auto, sve imam. Imam tri ćerke, unuke. Zadovoljan sam – iskren je takmičar koji se u mlađim danima, kako kaže, mučio jer roditekji nisu mogli da mu pruže sve što je želeo.

-U to vreme, tih godina je život bio težak i roditelji nisu mogli da ti pruže sve. Tad sam ja bio samo sa mamom i nije mogla da mi plati vrtić, nego sam ja sedeo kući, imao sam gitaru i svirao, imao jednog učitelja i tako – istakao je Mirsad.

IMG 8154
Mirsad Beširević otvorio dušu o svojim počecima u muzičkom svetu

Beširević smatra da u takmičenju treba da bude sve dok to zaslužuje.

-Moja su očekivanja da se družim, da idem dalje do kada zaslužujem da budem tu. Dok valjam, kad ne valjam, uvek ima boljih i dobrih. Ja ne kažem da sam najbolji, ni da sam loš – zaključio je pevač.

BONUS VIDEO: Mirsad Beširević – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković