Selma Čavkić progovorila o roditeljstvu i otkrila kako je biti mlada baka: „Poželela bih to svakome“ VIDEO

Nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ a danas finalistkinja šoua „NIkad nije kasno“ Selma Čavkić (43) otkrila je kako kao mlada baka provodi vreme sa svojom unukom, što joj je i slična osobina kao i kod Ane Bekute koja je bila u žiriju prve polufinalne emisije popularnog serijala.

Selma je u razgovoru za Grand iznela svoja očekivanja od učešća u popularnom šouu, a priznala je i šta se promenilo kod nje u odnosu na početak takimičenja i otkrila čime oduševljava publiku.

-Ja uvek ovde imam neku pozitivnu energiju. Na početku sezone sam imala i tremu, ali u poslednjim emisijama osećam se kao kod svoje kuće – priznala je takmičarka.

IMG 6634

Selma se posle sedam godina srela sa Anom Bekutom, a u razgovoru tokom emisije saznala je da između njih dve postoje mnoge sličnosti, s obzirom da su se obe ostvarile mlade kao majke i potom kao bake.

-Tu smo ona i ja iste – rekla je Selma i progovorila kako je to bilo iskustvo biti mlada majka i mlada baka.

-Predivno je, to je jedan divan osećaj i poželela bih svakome tako – rekla je ponosna baka jedne petogodišnje unuke i istakla da joj je žao što zbog brojnih obaveza ne može da provodi više vremena sa svojom naslednicom.

SELMA CAVKIC 43 GOD. BIHAC 12

-Sasvim malo imamo vremena za druženja, ali takav je posao, mora da se radi. Ali kada imamo slobodnog vremena gledamo da to provredemo zajedno familijarno – naglasila je Selma.

Saše Milošević Mare istakao je tokom emisije kako će Bihać odakle je takmičarka da totalno poludi, a sa time se slaže i Selma.

-Mislim da hoće jer me nisu u ovakvom izdanju baš često gledali – rekla je Selma.

0A0A0735 1

Ona je u razgovoru za Grand iznela i svoja očekivanja pre glasanja žirija.

-Bilo bi mi drago da prođem u finale kao i svakom, ali sam moj dolazak do ove stepenice jedan je moj veliki uspeh – rekla je Selma koja je nešto kasnije saznala da se odlukom žirija plasirala u finale ove sezone takmičlenja „Nikad nije kasno“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić