Goran Milivojević Čupo pevao o ljubavi, ali ne svojoj ženi: „Vrlo je zeznuto“ VIDEO

Jedan od najvećih zavodnika u takmičenju „Nikad nije kasno“ Goran Milivojević Čupo i ove nedelje briljirao je u popularnom šouu, a u razgovoru za Grand je otkrio da ipak nije sve išlo po loju.

Ovaj prekaljeni muzičar otkrio je da nastup nije posvetio svojoj ženi, a priznao je i da je osećao izvesnu vrstu nelagode zbog teškog zadatka koji je postavio ispred sebe.

-Na početku mi je stao mozak, ali ponovili smo – priznao je Čupo da se malo zbunio zbog izuzetno teške numere koju je odabrao za polufinale takmičenja „Nikad nije kasno“ i naglasio da je na posletku bio zadovoljan nastupom.

goran milivojević čupo ne peva ženi

Takmičar je priznao i da se možda zbunio upravo zbog predsednika žirija Saše Miloševića Mareta jer je izvodio pesmu „Zabranjena ljubav“ Saše Matića koju je Mare napisao.

-Moguće da je zbog njega, ali malo sam i umoran pošteno da kažem – priznao je takmičar.

0A0A0869 1

On nije umeo da objasni otkud to da mu se sada posle toliko nastupa javila trema, a priznao je i da nije očekivao dokle može da dogura u popularnom takmičenju.

-Nisam ni razmišljao o tome. Došao sam da ovo odradim najbolje kako znam. Mislim odradio sam ovo, na početku sam malo kiksn’o, ali dobro je. Izgurao sam – otkrio je Čupo.

0A0A0859 1

Takmičar je otkrio i da ovu ljubavnu pesmu nije posvetio svojoj lepšoj polovini.

-Nisam ovu pesmu posvetio ženi. Vrlo je zeznuto kod nas šta odabrati za ovu priliku. Da pevam neke klasike koje se ponavljaju nisam hteo pa sam izabrao ovu numeru koja se nikada nije pevala – rekao je Čupo, a na pitanje koju pesmu peva svojoj supruzi, odgovorio je kontra pitanjem.

-Kojoj ženi? – upitao je takmičar koji je u trećem braku.

Čupo je posle osmeha ipak uputio pesmu supruzi.

-„Ej Branka, Branka“ – dodao je Čupo.

GORAN MILIVOJEVIC CUPO 54 GOD. GORNJI MILANOVAC 14

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić