„Nisam bila za to“ Selma Ćavkić otvorila dušu o takmičenju: „Ne očekujem pobedu“ VIDEO

Nakon što je još jednom pokazala svoj talenat nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“ i podigla ceo studio na noge, Selma Čavkić za naš portal podelila je svoje utiske.

Inače, mnoge estradne zvezde kada su je čule na Grandovoj sceni pokazale su žal što takmičarka nije ranije počela da se bavi pevanjem, a sada je otkrila da li se dešavalo da „izgori splav“ gde nastupa.

0A0A0361 1

Pevačica ističe da svaki put atmosfera bude na zavidnom nivou, tako da je i očekivala ovakvu reakciju publike.

-Nije baš goreo, ali bila je uvek dobra atmosfera i većina naroda traži da pevam ovako po zabavama, tako da me nisu iznenadili tu – istakla je Selma.

0A0A0364 1

Mnogi ističu da je jedna od favorita za pobedu, a ona je prokomentarisala da li je svesna toga i kakvo je njeno mišljenje o tome.

-Ne znam, ja uvek kažem isto što i prvog dana: „Ne očekujem pobedu“. Prijavio me je moj sin da se takmičim, ja nisam bila za to. Ali, eto da ispunim njegovu želju i ovde su mi velika podrška on i moj muž, pa ćemo videti kako će i šta će biti. Naravno, drago mi je da sam favorit – rekla je Selma.

S obzirom da ju je sin prijavio za emisiju, otkrila je i kako on komentariše njene nastupe i da li je zadovoljan.

-Predivno, čak smo se čuli i večeras, rekao je „Mama, samo gas i rasturi sve“ – istakla je.

0A0A0362 1

Selma ističe da joj je najvažnije da se svi druže tokom takmičenja, a kada je reč o pobedi, ne želi preterano da komentariše.

-Moja očekivanja su da se družimo ovde, da upoznajem nove ljude. Ne mogu reći da očekujem da pobedim, ali sve će to doći na svoje – iskrena je ona.

Untitled 1 122

Pevačica preferira narodnjake, a dolazi iz pravog rokerskog grada, međutim ističe da im to ne pravi problem da se svi zajedno druže i provode.

-U Bihaću su većinom rokeri, malo je narodnjaka. Vole rokere, zabavnjake i tako to. Bude druženja narodnjaka i zabavnjaka gde svi sedimo i družimo se zajedno – otkrila je za Grand.

BONUS VIDEO: Selma Čavkić u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić