Sašo Bašeski nakon trijumfa u NNK: „Malo se i bojim, a hteo sam da povučem prijavu za takmičenje“ (VIDEO)

Sinoć je održano veliko finale devete sezone šou programa „Nikad nije kasno“ u kojoj se dvanaest talentovanih veterana borilo se za laskavu titulu pobednika najemotivnijeg šoua u regionu.

Putem SMS glasanja trijmfovao je Sašo Bašeski za kog je u finalnoj noći pristiglo 6.087 glasova, a on je odmah nakon toga stao ispred Grandovih kamera i otkrio svoje utiske.

-Iskreno, nisam očekivao. Ovo je veliki šou i mnogo dobrih kandidata, nisam očekivao da ću ja pobediti preko SMS glasova. Maksimalno sam zahvalan svima koji su glasali – istakao je Sašo sa osmehom na licu.

SASO BASESKI 55 GOD. PRILEP 18 ok

Nagradu mu je u finalu uručila Kaliopi koja mu se obratila na makedonskom jeziku i čestitala na maestralnim nastupima u takmičenju.

-Zahvalan sam joj, prvi put se susrećem sa tako velikom zvezdom kao što je Kaliopi. To je za mene izuzetna čast i presrećan sam – rekao je on.

SASO BASESKI 55 GOD. PRILEP FINALE NNK 23062024 FOTO FILIPok 1 2

Sašo je pevač čiji glas obuhvata sve žanrove, a u razgovoru za Grand je otkrio u kojim najviše uživa.

-Sevdalinke su pesme koje dopiru u dušu svakog čoveka, to su ljubavne pesme. Naše makedonske su emotivno najteže da se iznesu. Ja uživam u njoj i to je moja sposobnost, da to iznesem – dodao je Bašeski.

SASO BASESKI 55 GOD. PRILEP 4 ok

Sašo je uvek pokazivao veliku zahvalnost prema svojim bliskim ljudima, često ističući da im duguje svoj uspeh,a sada je i javno posvetio svoj trijumf upravo njima.

-Posvećujem mojim najbližima koji su me naterali da dođem. Mene su prijatelji i kolege prijavili pre pet godina i bio sam primljen, pa sam odustao i rekao im da povuku prijavu. Ali, ovog puta nisam mogao da izbegnem jer su me prijavili bratanci. Nisam mogao da ih odbijem i tako sam se našao ovde – rekao je pobednik.

0A0A0080

Sašo je otkrio i da li ima planove posle finala.

Sad malo da se srede utisci, pa onda ću da krenem. Imam neke ponude za pesme, pa ćemo videti. Jedna pesma je na srpskom jeziku i kada sam je pvi put čuo, ja sam se rasplakao. Malo se i bojim, ne znam kako ću je otpevati koliko je emotivna-zaključio je Sašo, čiji intervju možete da poslušate na početku teksta.

BONUS VIDEO: Sašo Bašeski – Nikad Nije Kasno – Finale – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / S. Čumić