Login/Registracija

Saša i Šefik emocijom zadivili sve, Kaliopi u suzama: „Večeras sam prvi put plakala onako kako treba“

Večerašnju emisiju maestralnim nastupima zatvorila su dva sjajna veterana Saša Pešić i Šefik Ramčević. Lavina emocija prolomila se u studiju, a žiri je ostao zadivljen nakon nastupa, pa je teško doneo odluku ko prolazi u naredni krug.

Saša odabaro numeru „I opet mi duša o tebi sanja“, a ova emotivna balada posebno je ganula sve članove žirija. Emocija je najviše pogodila Kaliopi koja je u jednom trenutku počela da plače, a zatim je izašla na scenu da se još jednom zahvali Saši na ovom nastupu.

-Usudiću se da kažem da su Dragan Stojić i cela ekipa koja je radila ovu pesmu sada ponosna na Vas. Nemam komentar zasita – rekao je Dejan Petrović.

-Ovo je savršen omaž Draganu Stojiću i jednom vremenu koje smo nasledili iza nas. Sale je jednostavno na svoj tihi i skroman način tako grunuo iz salona na veliku scenu, tako da mu više ne pada na pamet da se vraća u salon, osim za dobre prijatelje – dodao je Mare.

-Gospodine Pešiću, ja vama dugujem zagrljaj i dobićete ga nakon emisije. Evo sad odmah. Ja sam večeras doživela jedan privatni trenutak i to me je jako uznemirilo i hvala Vam još jednom. Ja sam prošle godine izgubila tatu, istog dana sam imala koncert na Fruškoj Gori, sledeći dan u Nišu. Moj tata je jako voleo da peva i pevao je na identičan način kao i Vi, ja vam zahvaljujem jer sam i večeras prvi put plakala onako kako treba – zaključila je Kaliopi.

Nakon Saše, nastupio je Šefik koji je odbabrao pesmu „Napiši jednu ljubavnu“. Kako smo do sada i navikli od njega bio je na visini zadatka, a tome svedoče i komentari žirija.

-Ne znam šta da kažem, stao mi je mozak. Saša me je vratio na fabrička podešavanja, Šefik me je zadržao tu, nemam reči – rekao je Dejan.

-Za Šefika smo sve rekli, mogu samo da dodam da osećam ponos kada vidim ovakve ljude i ovakve pevače. Jedna slika koja mi je bila u glavi dok sam ih slušao. Video sam ih obojicu uz jedan kamin kod Šefika domaćina kako pevaju celo veče u jednoj salonskoj atmosferi, voleo bih da budem sa njima jedno veče – dodao je Mare.

-Lepše i teže finale niste mogli da nam priredite večeras, svi smo proživeli svoje trenutke u završnici. Vi ste ljubav i sve ovo ovde je ljubav ovde, svaka vam čast i hvala Vam – zaključila je Kaliopi.

Kako žiri nije mogao da donese odluku kada je ovaj par u pitanju Mare je zamolio Žiku da iskoristi svoje pravo i da pusti oba veterana u naredni krug.

Voditelj je to sa zadovoljstvom učinio, tako da su i Saša i Šefik otšli u polufinale, a onda je orkestar zasvirao jedno lepo kolo za kraj emisije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković